Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fredag


#2

Frøy sa for siden:

Fredag og siste dag før F. :lykkelig: :lykkelig:


#3

millact sa for siden:

Jeg tar tatt meg en feriedag i dag. Om noen timer skal vi ned på brygga til venner og være noen timer. Meldt opp mot 30 grader. I ettermiddag blir det pizza ute hos naboer.


#4

vixen sa for siden:

Siste dag før F!!! Skal avspasere etter lunsj så snart i mål. Fra og med i morgen er det meldt kaldere og vått. Og det skal være grått og regn hele uka på småbruket. Javel. Vi skal sjøsette båten vi har kjøpt sammen med naboen (gammel alu-båt) og prøve å fiske litt. Ellers kanskje turgåing og sofa. Fristet å kjøre til Østlandet når jeg ser på værmeldingen,men blir tur dit om et par uker.


#5

Neket sa for siden:

Siste dag før F her også! :lykkelig: Og vaksinedose nr 2 om en times tid! :lykkelig:


#6

Maverick sa for siden:

Jeg er på jobb, og i dag har jeg ENDELIG fått hilse på bombehunder. :hjerter: Man får jo ikke lov til det når de jobber så klart, men jeg fikk hilse på dem når de hadde pause. :hjerter: Så mange år med å bare se lengselsfullt på dem, men endelig!


#7

annemede sa for siden:

:skremt: Du har ikke tidligere møtt bombehunder som ikke jobber?

Du fikk hilse på de, det høres kjekkere ut enn å se de jobbe.


#8

Blondie sa for siden:

Jeg nyter kaffe og bok i skyggen på verandaen mens jeg stålsetter meg for 30+ i dag også. Jeg fungerer ganske langt fra optimalt i slike temperaturer. :svett:


#9

Frøy sa for siden:

Jeg har fått flyttet teltet til utesovern vår ned fra terrassen slik at den kan beises ferdig i dag eller i morgen får se når solen ikke skinner like kraftig som nå. Jeg egner meg ikke til beising og maling, men trøsten er at det ikke kan bli verre enn hva det var. :knegg:


#10

Maverick sa for siden:

Jeg møter støtt og stadig bombehunder som jobber. :jupp: Det er bare ikke så ofte jeg møter dem når de har pause. :knegg:


#11

Fersken sa for siden:

Siste dag før F her også. :lykkelig:


#12

007 sa for siden:

Mannen sier jeg skal male hus i dag også. Jeg prøver å argumentere med at det er meldt byger til kvelden, men han vil ikke høre på meg. :skuffet:


#13

star sa for siden:

Ser at vår overraskelse i natt kom i avisa. Noen kom litt før oss ser jeg.


#14

Timar sa for siden:

Vi bor på hotell med hund. Og traff to rasefrender på naborommet. 110 kg hund fordelt på to. DET er mye hund, det! :knegg:

Vi er i en liten vestlandsby. Mest for å bli litt kjent i området. Ungene har ikke behov for å oppleve noe mer enn hotellbassenget, så får se hva vi orker å mase dem med på.


#15

Stompa sa for siden:

Sitter hos frisøren og nyter. Var litt hustrig å gå hit i ruskeværet; i går måtte vi sikre møblene og blomstene på verandaen på grunn av vinden. :nemlig:


#16

Blånn sa for siden:

Jeg tenker det er fint at Mave ofte ser bombehunder jobbe. Det betyr jo at man tar sikkerheten på arrangementer på alvor.

Vi lader på Alvdal. Røros neste. Dit kommer også eldste. :lykkelig:

Ellers er jeg gift med en som ikke holder avstand til andre. Og som ikke skjønner når han blir snakket til. :gal: Mulig det er konsekvensen av å ha hatt hjemmekontor og knapt vært ute blant folk.


#17

Kaija sa for siden:

Varmt. Og jeg gidder ikke dra på stranda aleine. Bytter på terrassesoling, spyling av plen og meg selv, og så å sitte inne i skyggen og pusle puslespill med fisker som svømmer i sikkert veldig kaldt og svalt vann...


#18

Maverick sa for siden:

Åh, men det er jo så DEILIG å være på stranda alene, Kaija! Jeg har tenkt til det i kveld, etter å ha jobba ferdig og vært og hilst på hestusen og litt sånt.


#19

Kaija sa for siden:

Maverick :)

Mulig jeg sykler ned og tar et kveldsbad alene uansett. Har verdens fineste skjærgård å boltre meg i, så det er litt teit å ikke bruke den. (Og jeg går på kino og restaurant uten selskap, så...)


#20

Eia sa for siden:

Strand! Alene! :hjerter:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.