Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

DVD-spilleren vil ikke loade

#1

Sitron sa for siden:

DVD-spilleren står og spinner frem til det kommer opp no disc. What to do? død?


#2

kisha sa for siden:

Det opplever jeg ofte med filmer jeg selv har brent ut. Men originalfilmer bruker å gå bra. Nå har vår begynt å spole tilbake til start uten at vi har gitt den beskjed. Jeg lurer på om det går an å rense den.


#3

SmarteSmelt sa for siden:

Vi hadde vår til reparasjon nettopp da vi hele tiden fikk opp sånne feilmeldinger (både med brente og vanlige DVD-er). Aner ikke hva som var galt, men den virker nå igjen i alle fall.


#4

Sitron sa for siden:

Reparere den gidder jeg ikke, billig OBS-spiller. Er derimot fristet til å kjøpe ny kombispiller om noen bare kan fortelle meg at det ikke er håp. :knegg:


#5

kisha sa for siden:

Tja, gubben sier at man må være veldig forsiktig med å rense lydhodet. Det kan fort bli verre.


#6

SmarteSmelt sa for siden:

Vår gikk på garanti da, men vi hadde ikke klart å fikset det selv nei...


#7

Miss Norway sa for siden:

Hvis du er sikker på at DVDen har riktig sone (du har vel prøvd flere, eller kanskje den er sonefri uansett) så høres det ut som om laseren kan ha kommet litt ut av stilling? Det er en justeringssak som er rimelig grei å utføre, men dessverre så er jo selv enkle/bagatellmessige reparasjoner nå såpass dyrt at det omtrent lønner seg å kjøpe flett ny istedet. For man kan ikke fikse det selv; det må på verksted.


#8

Sitron sa for siden:

Flere dvd-er er prøvd, ja, som alle har blitt spilt før.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.