Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Reist fra OSL de siste dagene?

#1

Palmen sa for siden:

Har utenriksfly fra OSL mandag kl 0700. For dere som har reist de siste dagene - hvor mye ekstra tid må beregnes? EU/Schengen flight.


#2

Turban Smukk sa for siden:

Jeg reiste til København kl 15.30 forrige fredag. Det var veldig lite mennesker på flyplassen, nesten skummelt lite. Jeg hadde forlest meg på skrekkhistoriene om køer og folkemasser, men det så i alle fall ikke jeg noe til. Det var litt kø gjennom sikkerhetskontrollen, men ikke særlig mye, det tok maks 5 minutter.

Jeg kom tilbake nå på tirsdag, landet kl 23. Da var det virkelig nesten helt folketomt. Vi var vel 12-15 stykker på flyet og andre passasjer så jeg ikke snurten av.

Jeg vil vel tro at mandag kl 0700 er et noe travlere tidspunkt, men jeg tror ikke du trenger å beregne noe mer enn en halvtime ekstra sånn for sikkerhets skyld, og sannsynligvis vil det vel være helt bortkastet. Dette kun basert på min erfaring da, selvsagt.


#3

Palmen sa for siden:

Takk, Turban! Hvilket flyselskap?


#4

Turban Smukk sa for siden:

Jeg fløy Norwegian ut og SAS hjem.


#5

IzziCreo sa for siden:

Eldste dro til EU-land tirsdag og rapporterte om ca. 30 min fra de kom til de var gjennom sikkerhetskontrollen. Flighten gikk kl 9 om morningen.


#6

Tjorven sa for siden:

Vi reiser utenlands kl 06.00 samme dag og lurer veldig. Foreløpig har jeg truet familien til å være der 3 timer før avreise, men de mener jeg overdriver «big time».


#7

Palmen sa for siden:

Jeg mistenker at 3 timer før er litt overkill, ja. Har sjekket med en som dro fra Torp og to som dro fra OSL denne uka, ingen av de hadde noe ventetid eller trøbbel på flyplassen.


#8

Neket sa for siden:

Vi skal reise 6.40 på søndag og reiseselskapet anbefaler 2-3 timer. Jeg tror vi går for to. Men litt usikker, så ut som det var en del flights på samme tidspunkt.


#9

Palmen sa for siden:

Om du har en flight 0640 burde du ha vært i seng 23:40! ;)

God reise! Meld fra om forholdene, da!


#10

allium sa for siden:

Yngste rapporterer fem minutter på innsjekking denne uken. De hadde beregnet tre timer…


#11

Neket sa for siden:

Haha! Neste søndag. :knegg: Skal melde fra. :jupp:


#12

liefje sa for siden:

Jeg ville sjekket på Avinor hvor mange fly som gikk på den tiden og beregnet tid utfra det.


#13

Palmen sa for siden:

Hvordan gikk det med deg Tjorven? Vi tok flytoget og var her 1,5 time før avgang. Nå er det 1 time og 10 min til avgang, vi har vært gjennom sikkerhetskontrollen og hele flyplassen, og venter ved gate. Lite folk, ingen køer! 15 fly som går den halvtimen hvor vårt fly går.


#14

Tjorven sa for siden:

Det gikk absurd greit. Det var masse folk i kø, men det var fullt mulig å sjekke inn på automaten. Så vi valgte det isteden. Vi var gjennom på 10 minutter. Boarding tok litt tid fordi de skulle sjekke innreisedokumenter og koronasertifikat på samtlige. Men nå sitter vi i flyet og venter på slot-tid.


#15

millact sa for siden:

God tur!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.