Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Haster - parkere med campingvogn på Sandvika storsenter?

#1

Frk_Fryd sa for siden:

Mannen har bedt meg spør forumdamene om råd. :nemlig:

Vi skal på en campingplass i Oslo i dag, men får ikke sjekke inn før kl 15. Er straks i Oslo, så har noen timer å slå i hjel. Er det mulig å parkere med en relativ nett campingvogn på Sandvika storsenter? Andre ting vi evt kan finne på som har gode parkeringsmuligheter (Drammen-Oslo)?


#2

Pelen sa for siden:

Jeg skulle nok ikke kjøre inn i den underjordiske garasjen på sydsiden med campingvogn. Det er ganske krappe svinger og normalt sett sjelden noen parkering der to mot hverandre er ledige. Ganske lavt tak også med sprinkleranlegg i taket (om jeg husker riktig, i hvert fall slike lamper som viser om parkeringen er ledig eller ikke).

I det gamle parkeringshuset kan det nok gå bra. Jeg skal sjekke på et kart og se om jeg kan vise.#4

Wix sa for siden:

Dere kan parkere ute under motorveien, ved Thon-hotellet der.


#5

Timar sa for siden:

Jeg hadde kjørt til den gamle delen og parkert på taket, P5. Der er det oftest ledig. Og lett å komme seg ut igjen.


#6

Pelen sa for siden:

Ja, tenkte også på taket på den gamle delen. Om det ikke er plass så er det bare å kjøre ut, men tror absolutt det er plass der.


#7

Pøblis sa for siden:

Taket P5 ja. :ja:


#8

Frk_Fryd sa for siden:

Takk for tilbakemeldinger! Vi endte opp med å stoppe på Liertoppen, der var det romslig parkering ved Tesla ladestasjonen. :nikker:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.