Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Mandag


#2

star sa for siden:

Oppe og her sjekket inn på morgendagens flight.
Pakke står på planen.


#3

millact sa for siden:

På jobb, travelt. Snart lunsj.


#4

Sissel sa for siden:

Jeg har ferie. Vi hadde ei nydelig uke i Mandal forrige uke. Sol og fint hver dag. Herlig! I morgen skulle vi egentlig reist til Tromsø, men etter en titt på yr, så har vi endret planer og tar noen dager i Oslo istedenfor. Har fått ordnet med hotellrom på Clarion Collection Folketeateret, og bestilt bord til til middag et par kvelder, slik at det er i orden. Gleder meg, lenge siden jeg var i Oslo som turist.


#5

Timar sa for siden:

Vi er hjemme igjen. Det er ganske så digg! Sett bort fra kombinasjonen ferieklesvask og ødelagt vaskemaskin, da. Ser av værvarselet at det skal bli sol og fint så langt værvarselet gjelder!


#6

millact sa for siden:

Sissel: Dere valgte rett uke for Sørlandet; like varmt som i Syden. Skjønner godt dere dropper Tromsø.


#7

Fersken sa for siden:

Første dag av Første ferieuke og jeg sov leeenge. Skal ikke avsted før på onsdag. Satser på at finværet slår til når vi kommer fram.


#8

Maverick sa for siden:

Hei og hopp! Er på jobb! Hjemme har attenåringen karantene og det passer utmerket, siden femåringen ikke har barnehage. :knegg:


#9

Toffskij sa for siden:

Morn. Vi pakker. Og av og til stirrer vi oss blinde på garderobeløsninger på IKEAs nettsider. :gal:


#10

Palmen sa for siden:

Jeg fikk en teams-avtale med Ikea på Ringsaker (kortest ventetid) Toffen, og de tegnet ut pax med nøyaktig de målene vi hadde og fullstendig pakkliste. Tok en halvtime, gratis og strålende resultat. Sånn i tilfelle det skulle være relevant….


#11

Toffskij sa for siden:

Tror kanskje ikke vi skal ha Pax, men kanskje Jonaxel. Tegner de den gratis for en også, Palmen? Ser liksom ut som om det bare gjelder Pax.


#12

Blånn sa for siden:

God ettermiddag! Vi har vært på moskussafari. Fikk sett opptil flere dyr. Stas.


#13

Palmen sa for siden:

Vet ikke, Toffen, men absolutt verdt å spørre tenker jeg.


#14

millact sa for siden:

Så spennende, Blånn!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.