Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kva smartklokke ser eg etter?

#1

Hjertensfryd sa for siden:

Kriterier

  • Kunne "snakke" med mobilen min
  • Kunne ta i mot meldinger og telefoner på klokka
  • Kunne lagre spillelister¨
  • Ha ein ok app, der eg kan sjølv bestemme antall skritt pr dag og slike ting
  • Android

Eg er drit lei heile fitbiten min, så eg er på jakt etter noko anna. Polar har eg så vidt vert innom, men likte ikkje appen.

Nokre tankar?


#2

Syrinx sa for siden:

Samsung?


#3

Hjertensfryd sa for siden:

Har sett på samsung, men det er jo så mange der. Har du ein bestemt i tankane?


#4

Input sa for siden:

Jeg er fornøyd med min Garmin Vivo-etellerannet. Appen til Fitbit er hakket bedre, men det jeg liker bedre med Garmin er at den ikke viser det like tydelig når jeg ikke har klart målet mitt. Liker også utseendet på klokka betraktelig bedre.


#5

Syrinx sa for siden:

Var litt kjapp i sta, hadde noe middag på gang. Selv har jeg Samsung Galaxy watch 3 og liker den veldig godt. (Minus lærreima, den lukter høgg etter mange nok svetteturer, så skal bytte ut den.)


#6

Hjertensfryd sa for siden:

Korleis er batteritida på samsung klokkene? Er vant til å måtte lade ca ein gong i veka.


#7

Syrinx sa for siden:

Jeg lader hver natt. Siden jeg uansett aldri sover med klokke så går det fint for min del.


#8

Elise sa for siden:

Kan klare meg med å lade annenhver dag, men ikke sjeldnere. Synes ellers det høres ut som det passer spesifikasjonenene sine, bortsett fra at jeg ikke selv har testet å spille musikk bare fra klokka.


#9

Isolde sa for siden:

Skulle til å si fitbit.. men det hjelper jo ikke her. Har sense og er veldig fornøyd. Har hatt mange og batteriet på fitbit slår alt annet jeg var vært borti.


#10

Rabbit sa for siden:

Jeg kjøpte Huawei Watch GT2 da jeg hadde Huawei P30pro tlf, og jeg er så fornøyd med den klokka at jeg ikke ville bytte den da jeg gikk over til Samsung Galaxy S21 Ultra. Jeg lader klokka ca hver 11.-12 dag og den har en mengde gode egenskaper som jeg er veldig fornøyd med. I tillegg virker den nesten bedre til Samsung tlf enn den gjorde med Huawei, synes jeg. :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.