Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Skittentøyskurv som både er funksjonell og ser grei ut?

#1

LilleT sa for siden:

Vi er på jakt etter en ny skittentøyskurv som skal stå på badet. Den trenger ikke være så alt for stor. Den trenger heller ikke flyttes på så ofte. Jeg synes de vi har hatt enten er utrolig stygge, eventuelt at de ser fine ut når de er nye, men raskt blir slaskete og stygge (om de er i tøy). Jeg lurer på om en i sjøgress eller bast vil fungere, eller om også de fort blir stygge?


#2

Kirsebær sa for siden:

Henger her for inspirasjon. :jupp:


#3

LaBanga sa for siden:

Jeg har også vært på utkikk etter det. Har to stykker jeg kjøpte på Ikea for mange år siden, i sort stoff på aluminiumsramme på hjul, men de har blitt ganske ruklete med åra, så trenger noen nye.


#4

Palmen sa for siden:

Ikea sin blå pose? Neida. Joda.


#5

Fintdethei! sa for siden:

Den er i kategorien funksjonell, i hvertfall.


#6

Millen sa for siden:

De er til vasket tøy som skal brettes. Neida Joda.

Jeg har en enkel i plast fra Coop Obs, men den må bæres pga bad og vaskerom i forskjellige etasjer.
Har ellers to andre kurver på vaskerommet, og en liten plastkasse til ull. :ikke hjelpsom:


#7

Palmen sa for siden:

For å svare ordentlig da. På badet står en i plast fra europris. Har prøvd tøy pg kurvmateriale men så mye vått treningstøy og badetøy som går i kurven blir alt annet enn plast ell

Kkelt. Bærer daglig ned til vaskerommet i en blå ikeabag. Sorterer i 4 stablebare bakker fra ikea: hvitt, sort, farget, delikat (ull). Putter tørt og rent tøy tilbake t
I ikeaposene.


#8

Maverick sa for siden:

Åh, jeg vil gifte meg med Palmen. :hjerter:

(Hvis noen vet om en skittentøyskurv som går tilbake igjen fra vaskerommet i kjelleren opp til gangen i andre etasje vil jeg gjerne vite om det.)


#9

annemede sa for siden:

Vi har et lite bad, og driver og tester ut en sak fra Jysk, til ca 25 kroner. Er på tredje mnd nå.


#10

Syrinx sa for siden:

På badet har vi en i metall, kjøpt på baderomsbutikk (heter det det?) for sikkert 15 år siden.

På vaskerommet har vi trådkurver til sortering.


#11

Timar sa for siden:

Vi har en selvmekka kasse fra IKEA med tre tøyposer hektet på kroker. Denne står utenfor badet. Hver pose er passe mengde til en maskin, så tar bare med posen og vrenger den inn i maskina.

Har i tillegg noen mindre plastkurver på badet til delikat og ull.


#12

Palmen sa for siden:

Er du sikker på at du ønsker deg en kone som a)allerede er forholdsvis gift b) har SÅ mange skrivefeil og c) ser så dårlig at hun trenger +2 for å se skrivefeilene ved neste gjennomlesing? Vurder vaskehjelp. Tror det blir billigere.#14

Fintdethei! sa for siden:

Jeg er så ondsinnet, at det bare er skittentøyskurver på vaskerommet. Vil man ha klær vasket, så må de legges ferdig sortert der. En gammel blå plastdunk til håndklær og kluter. 4 trådkurver til øvrig sortering.

Det hjalp nok ikke på din leit etter ny...., sorry


#15

Adrienne sa for siden:

Øy, still deg i kø. :catfight:


#16

Maverick sa for siden:

Ja. :elsker: Jeg kan lese høyt for deg jeg. Lese korrektur også. :hjerter:

Flerkoneri er et utmerket konsept. :hehey:


#17

Appelsin sa for siden:

Jeg tar gjerne Mave, om hun er ledig :knegg: :love:


#18

Maverick sa for siden:

Oh! :glis: Selv om jeg ikke kan holde styr på klær? :hyper:


#19

Strå sa for siden:

Det du gjør er å flytte fra vaskerommet og få alt på en flate. Moahaha, eller ikke.

Jeg fikk Eldste til å sy poser med hank og snureeigjen ordning for åpningen. De ble laget av ulike litt tykke stoffer, slik at en er for 60, en for 40 og en for ull.


#20

Charlie sa for siden:

Yeah, right. Da hiver de bare skittentøyet på gulvet på badet. :sukk:

Har prøvd vaskestreik,også. Det gikk et par uker før de merket det. :tullerdu: Da sa jeg at nå er det bevist at dere har for mye klær. Hvis dere har så mye at dere kan ha to ukers vasketøy uten å merke det. :knegg:#22

Musemus sa for siden:

Vi har samme type som Teflona (kjøpes også på Kid osv). Superfornøyd og lette å bære med seg!


#23

Adrienne sa for siden:

Vi kjøpte noen tilsvarende som Teflona linker til på IKEA. Ungene har hver sin og når de er fulle har de etterhvert lært at de skal inn på vaskerommet og der skal klærne sorteres og legges i trådkurvene vi har der. De er like fine nå som da vi kjøpte dem for to år siden.


#24

Elisabet sa for siden:

Megaflis har flere forskjellige i stoff i alle fall. Har en smal en på hjul som passer akkurat mellom en kommode og doen. Trenger bare liten på badet. Ikke lov med vått tøy i den og håndkler bruker vi om igjen og jeg tar alle samtidig til vask og bytter ut rett fra knaggen.

Oppe til ungene har vi en fra Jysk i plast og som har lokk. Ikke lov med vått tøy i den heller. Hater vått tøy i skittentøyskurver. Da får de gå ned med det på vaskerommet.#26

Malama sa for siden:

Vått tøy i skittentøyet driver ikke vi heller med. Ungene er instruert til å henge det over badekarkanten, og gjør det. Om noen skulle tenke på å glemme seg minner jeg om den kritthvite kjolen til mellomste som hun var så stolt av. Som vi helsigvis fikk kloret og på annet vis behandlet så den ble hvit igjen. Mannens tskjorterer gikk det ikke like bra med. De hadde lagt det i skittentøyet hos svigermor. Som legger våte kluter oppå.

Jordslag.

Men ang kurver henger jeg litt i tråden for tips. Ungene fikk noen billige i stoff som er gått mer eller mindre i oppløsning.

Jeg vurderer sånne i litt myk plast som svigermor harbobilile farger. Men jeg finner dem ikke på nett for å vise så jeg aner ikke hvor jeg skal få tak i dem i så fall. Hennes er nok ikke nye akkurat. (eller like, for den del)

De ser ikke lekre ut på noe vis. Men jeg er forbi det nivået pr nå uansett


#27

millact sa for siden:

Ikea har slike tøykurver.


#28

LilleT sa for siden:

Takk for mange tips!

Det var noe sånt jeg var ute etter. I mellomtiden har jeg kjøpt en kurv på Jysk på salg til en hundrings. Det er ikke egentlig en skittentøykurv, og det kan vel diskuteres hvor funkskjonell den er, men enn så lenge ser den grei ut på badet i alle fall. På vaskerommet har vi en slik stor standard plastsak med lokk. Den har vi hatt i mange år, og den fungerer bra.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.