Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lørdag


#2

Heilo sa for siden:

God morgen fra hytta. Grått nordnorsk sommervær men jeg har ull og snart fyr i peisen og koser meg. Gruer meg dog litt til utendørs konserter i byen i kveld, da må ulla suppleres med regntøy. Til gjengjeld får jeg se sønnens andre band live for første gang, det blir nok stas.


#3

star sa for siden:

Jepp, Heilo sitt vær. Ser ikke fjellene på andre siden av fjorden. Ingen store planer i sag.


#4

Nenne sa for siden:

Her har vi mange og tjue grader i dag også. Nå sitter jeg på hytteverandaen og ser ut over havet. Vi har fått jobbhytte i ei uke ikke langt hjemmefra så vi blir her noen dager til værskiftet kommer om ikke annet. Fint å se noe annet enn det vanlige i noen dager.


#5

007 sa for siden:

Vi er på hjul og skal over Valdresflye. Det må være den vakreste fjellovergangen i Norge. :elsker: Stopp på veien for korte turer.


#6

Blånn sa for siden:

Vi er på Frøya. Min ekstrabestemor kom herfra og nå har vi sett graven hennes og huset hennes. Litt rart. Nå er vi på vei til Titran.


#7

Fersken sa for siden:

Noen og tjue grader her ved kysten på Nordvestlandet. Først skal vi bade og så skal vi prøve å få et glimt av sommerskuta i kveld.


#8

Input sa for siden:

Vi er i Drammensbadet og jeg ligger i sola og leser mens jeg passer på det sovende barnet. Mannen er inne og sklir tusen turer i sklia med tiåringen. Perfekt arbeidsdeling for min del. :knegg:


#9

millact sa for siden:

Nyter de siste dagene med sol og varme. Vært og badet i sjøen med snart-13-åringen. Eldste er på jobb. Skal bli litt godt med regn til uken. Vi trenger det jo.


#10

Addison sa for siden:

Siste dag på Sørlandet for oss. Fantastisk vær, måkeskrik, bølgeskvulp, båter, svaberg og delig badevann. Hjemtur i morgen, på mandag drar jeg alene til Vestlandet.


#11

Blånn sa for siden:

Frøya er så vakkert. Jeg skulle gjerne hatt et feriehus her, altså. Hadde ikke trengt annen ferie.


#12

Fersken sa for siden:

Nå skulle mitt barndoms paradis vises på TV i all sin prakt og finvær og så kom det TÅKE! og ingen ser en dritt. :mumle:


#13

star sa for siden:

Vi begynte på badminton turnering i oppholdsvær. Det endte i klissvåte spillere. :knegg:
Mye latter også.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.