Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvordan funker hotellfrokost i Oslo nå, tro?

#1

Drømmedama sa for siden:

Er det buffet man fritt kan forsyne seg av sånn som det alltid har vært, eller er det en kjipere koronavariant servert ved bordene eller hva? Noen som har testet i det siste? Skal bo på et Clarionhotell som vanligvis har bra buffetfrokost, hva kan vi forvente nå, tro?


#2

Fintdethei! sa for siden:

Buffet på de hotell jeg har vært på nylig (ikke i Oslo da, men i Norge)


#3

Stompa sa for siden:

Buffet på Clarion-hotellet jeg bodde på i Oslo i månedsskiftet juni/juli; både frokost, fika og kveldsmat.


#4

Isolde sa for siden:

Har vært buffe over alt siden juli i fjor. Sprit inn, sprit ut. I oslo i sommer er eneste plassen jeg har møtt komplett kaos da. Stort sett må man melde seg på et klokkeslett på hoteller som har mange gjester, men ikke der vi var i oslo.

Jeg bor mye på hotell i jobben og det har ikke vært noe problem.


#5

LilleT sa for siden:

Jeg har bodd mye på hotell i sommer. Har opplevd at samtlige hoteller har kjørt tilnærmet normale frokoster, men at man må melde seg på frokost til et bestemt klokkeslett dagen i forveien. På de fleste stedene har jeg opplevd det som greit smittevernmessig, men ved et par steder har det vært ganske kaotisk, vanskelig å holde avstand, sommervikarer som ikke er drillet godt nok i hvordan de skal håndtere mange mennesker på en gang.

Bodde på Thon Hotel Opera nå i helga. Der var det også registrering og vanlig buffet. Om man vil unngå mange mennesker på én gang, er det sikkert lurt å velge et annet tidspunkt å spise enn klokka 9, slik vi gjorde. Da var det mye mennesker og lange køer.


#6

My sa for siden:

Vanlig buffet, med bestemt klokkeslett, og lang kø. Clarion Grand Central.


#7

Filifjonka sa for siden:

Jeg har bare bodd på hotell en gang mens det har vært pandemi. Det var i Kristiansand, og frokosten var buffet med håndsprit og enkelte tilpasninger. Men det var barn som gikk rundt og tok på ting (etter å ha sittet med hele hånden ned i juiceglasset, suttet på fingrene osv), uten at verken foreldrene eller ansatte på hotellet stoppet dem. Jeg orket knapt å spise noe som helst, så jeg drøyer hotellfrokost til verden har blitt mer normal.


#8

millact sa for siden:

Vi opplevde det samme på Scandic i Stavanger i fjor høst, høstferien. Har ikke bodd på hotell etter det.


#9

Input sa for siden:

Men dette hadde da vært VELDIG ugreit selv uten pandemi? :eek:


#10

millact sa for siden:

Ja!


#11

Timar sa for siden:

Vi har bodd på flere hotell under pandemien, og opplever at de har god kontroll på hygienen. Bestikk på buffeen skiftes regelmessig, og de har fulgt opp at alle spriter seg på vei inn.

At foreldre ikke passer på ungene sine er bare håpløst, men ikke noe hotellene kan lastes for. Man kunne jo sagt i fra til foreldrene?


#12

Filifjonka sa for siden:

Selvfølgelig. Men enda verre når det er det.


#13

apan sa for siden:

Jeg synes dette skjer alltid. Både nå og ellers. Mine barn får ikke gå alene rundt i buffeten før jeg vet de gjør det på en ordentlig måte, men ikke alle ser sånn på det. Det betyr at i år har seksåringen fremdeles bare gått med oss. Han velger, vi tar.

For å svare på spørsmålet: mye vanlig buffet, men med tid du må komme. Synes ikke buffeten har vært spesielt hygienisk. Har lukket øynene for det og spist. Brukte munnbind i Grimstad fordi det var så fullt der.


#14

007 sa for siden:

Ingen bestemt klokkeslett nå, sa mannen i resesjonen.


#15

Taien sa for siden:

Vi bodde på Thon hotell nå i uka som var. Der var det vanlig buffet, men man måtte registrere seg når man kom ned og ha på munnbind når man forsynte seg.


#16

Sissel sa for siden:

Vi bodde på Clarion Collection Folketeateret i forrige uke. Vanlig buffet, ingen bestilling av tid, og ingen med munnbind.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.