Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tirsdag


#2

Blånn sa for siden:

God morgen! I dag setter vi kursen hjemover. Etter forhandlinger skal vi spise frokost kl. 9 (mannen vil kl. 8, resten av oss kl. 10. :knegg:


#3

Dali sa for siden:

Morn. Vi hadde glemt EU kontroll på bilen i dag, så dagens planer erstattes av ny dag på terrassen. Ikke feil det, med 20-30 plussgrader.


#4

Hondacrv sa for siden:

Fersk 16-åring i hus! Selskap i går (herlighet så deilig å samle slektsgjengen att) og lunsjbesøk i dag, før me skal ut på skoleplassen med påsatt L på bilen :knegg: dette blir bra!


#5

celebelen sa for siden:

Etter to uker med knallvær, først i nord og så i sør, er vi hjemme i regnværet. Helt greit, jeg benytter anledningen til å jobbe litt.


#6

annemede sa for siden:

Det regnet litt i natt, men så langt har jeg ikke sett noe mer til regnet.


#7

Blondie sa for siden:

Jeg setter pris på regnværet, hittil har jeg benyttet anledningen til å sløve på sofaen med hunden. Jeg tror dette må bli en dag hvor ingenting haster.


#8

Maverick sa for siden:

Jeg har vært innom hvert eneste føkkings lyskryss i Oslo i dag, og alle sammen var røde. Og fulle av biler. Hvor kommer alle bilene fra? Er dere ikke på ferie? :gaah:


#9

star sa for siden:

Gratulerer med 16-åringen, Hondacrv. :fløyte:

Her er det sol og blå himmel. Gutta har vannballong krig. Har sett på kunst også. De var fine i år.


#10

Fersken sa for siden:

Det er alle vi som er på ferie i Oslo som står fast i lyskryssene. :knegg:


#11

Kaija sa for siden:

Fint med regn her hos meg. Det var rene høytrykksspylinga her i natt. Og i dag oppdaget jeg at lynet må ha slått ned i skråninga rett nedenfor huset mitt. Masse svidde trestamner. Godt det hadde regnet før tordenværet kom, ellers hadde man kanskje vært husløs nå.


#12

millact sa for siden:

Gratulerer med 16-åring, Hondacrv og lykke til med kjøringen.


#13

Hondacrv sa for siden:

Takk! Det gjekk bra!


#14

polarjenta sa for siden:

I likhet med hondacrv så har jeg også nybakt 16 åring. Han skal ikke øvelseskjøre enda. Han hadde ikke lyst til å ta trafikalt grunnkurs, nå har han visst lyst likevel.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.