Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Onsdag


#2

annemede sa for siden:

God morgen.
Frisk start på dagen, jeg var glad jeg hadde regnklær på, helt til jeg tok de av, lurer på om de tørker til i ettermiddag. :knegg: Kanskje badedrakt hadde passet bedre i dag. :humre:


#3

Blondie sa for siden:

Jeg har nettopp fått vaksinedose to og synes verden ser lysere ut enn på lenge. Nå er det snart håndball, fine greier.


#4

Mex sa for siden:

Hotellfrokost i tigerstaden. Straks litt shopping og lunsj før vi setter kursen hjemover. :D


#5

polarjenta sa for siden:

Hjemmekontor, tar ferie på fredag, det blir godt.

Skal få vaksinedose 2 ca 11.30.


#6

Fintdethei! sa for siden:

En gråværsdag i ferien. Skulle egentlig tatt dose 2 i dag, men siden en liten sommerforkjølelse henger i, så har jeg flyttet timen til neste uke.
Lurer på en rolig fjelltur på formiddagen mens det er oppholdsvær. Ellers sitter jeg og funderer på om jeg skal være litt ego, og svi av en del feriepenger på noe jeg har ønsket meg i mange år...


#7

Stompa sa for siden:

Morn. Jeg har kjørt ei treningsøkt på stuegulvet og sitter og monterer ferdig ei kofte. 25+ grader her for andre dag på rad, så da blir det innedag for meg. :knegg: Jeg klarer ikke å være ute i sånne temperaturer. I går gikk jeg til Kid for å kjøpe sengetøy (ca 25 min), og da måtte jeg bare få Frøkna til å hente meg; ble kvalm og svimmel av sola. :nemlig:


#8

star sa for siden:

Måtte rømme i skyggen. Heldigvis blåser det sånn at flyvende angripere for det meste skygger banen.


#9

millact sa for siden:

Det har regnet her en stund, men nå skinner det opp. Fint, for jeg skal ut og kjøre med eldste etter middag.


#10

Maverick sa for siden:

Telefonen min trakk til slutt sitt siste sukk etter en lang og trofast kamp, og plutselig har jeg ny telefon. Kan jobbe meg rundt mange stener, men jeg klarer ikke jobbe meg rundt "ingen hører hva jeg sier når jeg snakker i telefonen og jeg hører ikke hva andre sier om jeg ikke har på høyttaler"-stenen. :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.