Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

AirPods Pro 2 eller tilsvarende?

#1

Hyacinth sa for siden:

Jeg trenger et bedre headset til trening enn det jeg har, hvilket er et til 299 fra Clas Ohlson. (Finner ingen link nå.) Det funker forsåvidt greit, men det har en bøyle bak ørene som irriterer, spesielt når jeg har på briller. Fordelen er at jeg ikke trenger å være redd for det.

Jeg har prøvd sønnens AirPods, vanlig type, men de likte jeg overhodet ikke. Det satt ikke fast i ørene mine overhodet. Men mannen min har noen AirPods han fikk på jobben. Det er AirPods 2 Pro, eller noe sånt, og de sitter virkelig godt fast og virker veldig bra.

Jeg synes de er dyre. Finnes det noe tilsvarende som funker like bra?


#2

Isolde sa for siden:

Jeg har prøvd mye men ingenting jeg er like fornøyd med som airpods pro. Men det er mest funksjonene jeg er fornøyd med. Hadde jeg slitt med å finne noen som passer ørene mine hadde jeg gått for formstøpte. Mine ører passer nesten alt. Koster jo litt men da er de perfekt til ørene. Som disse : www.namsosaudiosenter.no/propper-tilbehoer/mobiltreningiphone-propper/

Du får også egne til alle typer, som vanlig airpods og pro. Bare bytter ut proppen med en som er former som ditt ører. Hantek audio har det.



#4

Hyacinth sa for siden:

Takk, begge to!

Jabra hadde jo en veldig hyggelig pris. Men jeg skulle gjerne testet dem først…

Det er ikke så viktig for meg at jeg trenger formstøpte, tror jeg.

Hva er egentlig forskjellen på Pro og Pro 2?



#6

Hyacinth sa for siden:

Kjøpte Jabra. Jeez. De ramler bare ut. At det skal være så vanskelig å finne noen som funker. 1300 kr ut av vinduet. :mumle:


#7

Elise sa for siden:

Selg de på finn.


#8

Hyacinth sa for siden:

Vurderer det. Men er så skuffet. Jeg finner ingen som sitter. Det vil si, mannens AirPods sitter, men der smeller det i ørene hver gang jeg løper et skritt.

Vil folk kjøpe ørepropper som er brukt, da?




#11

Pamina sa for siden:

Samsung galaxy buds live er de første øreproppene som sitter på meg uten at jeg får gnagsår i ørene. De er relativt dyre, har god lyd, og stikker ikke langt inn i øregangen. Kanskje de sitter på deg?



#13

Hyacinth sa for siden:

Jeg vet ikke om jeg tør kjøpe flere…


#14

Pamina sa for siden:

Det skjønner jeg godt, jeg har mange utgaver som ikke har funket liggende, jeg og.


#15

Fintdethei! sa for siden:

skru opp musikken.....neida bare fjaser.
Så utrolig irriterende da. Men jeg tror nok du får solgt dem. Man kan da bare vaske over med en spritserviett, så er de god som gull for andre.
Håper du finner noe som passer.


#16

Isolde sa for siden:

Hva med å legge på formstøpte plugger på jabra pluggene? Da er ikke pengene ut vinduet, men det blir jo dyrere. Da kommer de til å sitte perfekt. Hantek.no mener jeg selger til de fleste plugger.


#17

Hyacinth sa for siden:

Jeg har ikke troen, dessverre. Føler at en del av problemet er at Jabra er så tunge at de liksom detter ut og drar med seg selve proppene. Ikke sikkert at det er sånn, men det føles litt slik.


#18

Hyacinth sa for siden:

Har prøvd de jeg kjøpte to ganger, og jeg liker dem ikke. Kommer til å selge dem. Hvor mye kan jeg selge dem for, tror vi?

(De sitter godtog ramler ikke ut lenger, men jeg fikser visst ikke å ha noe så langt inni øret…)


#19

Pamina sa for siden:

Det er dette som er så fantastisk med Galaxy buds live, de går ikke inn i øret. Den tykkeste enden ligger bak i øret, og lyden ligger på en måte over øregangen uten å være inni. Fint lite bilde som illustrasjon.


#20

Hyacinth sa for siden:

Takk for tips! Men nå vet jeg ikke om jeg tør kjøpe mer…


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.