Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Flytting og nye hvitevarer

#1

Bobbelur sa for siden:

Jeg er på flyttefot, og der jeg kommer er det ikke hvitevarer. Jeg har ikke eid kjøleskap på 11 år cirka, og vaskemaskinen var 21 årbøker jeg nå pensjonerte den.

Tanken har vært å kjøpe kjøleskap og vaskemaskin brukt. Og så lurer jeg litt på... Jeg er bare meg og har konkludert med at jeg muligens vil ha/trenger tørketrommel til håndklær. Hva ville dere gjort? Lett etter noe brukt og kanskje levd uten kjøleskap og mulighet for klesvask en ukes tid, eller ville dere tenkt at dere hadde spart såpass mye at å kjøpe nytt var helt greit?


#2

-ea- sa for siden:

Hadde sjekket bruktmarkedet først, og kjøpt kjøleskap nytt hvis det ikke var mulig å finne et greit brukt et.
Vaskemaskin kan man være uten de første ukene, finnes sikkert noe bra bruktkjøp.
Tørketrommel ville jeg ikke kjøpt brukt.

Men hvis du har råd til nytt og lyst på nye hvitevarer, så er det bare løp og kjøp.


#3

millact sa for siden:

Hadde ikke kjøpt brukt tørketrommel.


#4

Retz sa for siden:

Hadde prøvd å få tak i kjøleskap og vaskemaskin brukt, haster mer med det første. Tørketrommel ville jeg ikke hatt i det hele tatt. Jeg lever veldig bra uten og har ikke savnet den etter at jeg flyttet for meg selv.


#5

star sa for siden:

Har ikke hatt tørketrommel på 12 år.
Kjøleskap og vaskemaskin hadde jeg sett etter brukt.


#6

frukt sa for siden:

Jeg har kombimaskin og er veldig fornøyd med den. Av og til er det praktisk å kunne tørke ting i maskinen.


#7

Timar sa for siden:

Eier du eller leier du? Er målet med handlingen å være mest mulig miljøvennlig, spare penger eller å få fikset ting raskt?

Vi hadde kombimaskin vask/tørk før, og jeg var veldig fornøyd med den. En egen maskin for tørk av håndklær til en person høres litt overkill ut?

Fordelen med å kjøpe nytt er at da kan du bestille noen til å bære og installere for deg. Det er også mange gode tilbud, særlig Elkjøp har tilbud på bortimot halv pris hver uke. Har sett vask/tørk billig.

Kjøleskap hadde jeg nok forsøkt å finne brukt først, det er litt lettere å bytte om det ikke skulle vare så lenge.


#8

oslo78 sa for siden:

Jeg hadde kjøpt kjøleskap og vaskemaskin brukt og absolutt ikke kjøpt tørketrommel. Vi er fem mennesker i familien og har aldri hatt tørketrommel, så med en person hadde jeg i hvert fall droppet det.


#9

Blondie sa for siden:

Jepp, enig med Oslo. :nemlig:


#10

Bobbelur sa for siden:

Jeg skal leie. Og jeg er egentlig enig med dere alle, kjøpe brukt er lurest. Så jeg skal se hvordan det ser ut i leiligheten og se om jeg finner et kjøleskap som passer i morgen ettermiddag siden det er det som haster mest.

Vaskemaskin kan vente til neste uke, og jeg satser på at det er godt nok med lufting til at tørketrommel er unødvendig. :nemlig:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.