Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Utlufting etter maling av soverom

#1

Gaia sa for siden:

Jeg har brukt regnværsdagene til å beise det ene soverommet på hytta med Tyrilin Panelbeis. Det er 24 timer siden siste strøket, og det lukter fortsatt en del beis på rommet, selv om jeg har vært nøye med utlufting. Spørsmålet er hvor lenge rommet bør stå før det kan soves i. :vetikke:

Jeg har veldig lyst til å gå i gang med neste rom, men jeg er usikker på om jeg rekker å få det klart til vi får gjester og må ta alle rommene i bruk. Jeg brukte to dager på rommet jeg er ferdig med, og regner med å bruke det samme på de andre rommene pga tørketid mellom strøkene. Hvis det bør stå mer enn 24 timer før det kan soves i rommet, så må jeg heller vente til neste gang vi er her, selv om det er fristende å bare dure videre når jeg først er i gang. :knegg:


#2

Kaprifol sa for siden:

Det er lurt å sette på varme for å få ut mer av lukta. De stoffene som lukter fordamper raskere ved høyere temperaturer. Høy temperatur, god luftsirkulasjon og ventilasjon gjør at lukta forsvinner fortere. Det er nok bare ubehagelig, neppe farlig.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.