Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

[IKEA] Når man mangler alt av skruer ...

#1

Stompa sa for siden:

Ja, vi har da ett stk Malm-seng som skal monteres, der alt av skruer er borte. :gaah: Vi skal på IKEA i morra; får man kjøpt nye der?


#2

Input sa for siden:

Jepp. Vi manglet mange skruer en gang vi kjøpte brukt og trengte ikke betale for dem. Men da manglet vi ikke alle, og det er noen år siden. Men du får uansett kjøpt dem.



#4

Stompa sa for siden:

Vil helst ha dem i morgen så jeg kan hjelpe med monteringa før jeg reiser, så prøver i varehuset først. :blomst:


#5

veobra sa for siden:

Du finner bruksanvisning på nett. Der står sikkert hva du trenger. Kanskje det gjør det enklere i varehuset. Eller kanskje de har ferdige pakker. :knegg:


#6

Shun sa for siden:

Jepp. Du får kjøpt i kundeservice.
Men her høres det som om du skal ha gratis skruer som skulle vært med varen du har kjøpt.


#7

Stompa sa for siden:

Nei, det er ei arveseng etter samboeren til faren til ungene, og de har enten forlagt skruene eller plassert dem sånn at vi har mistet dem i flyttinga.


#8

Stompa sa for siden:

Jeg finner ikke bruksanvisning for denne senga, bare smalere modeller. Regner med at det er ganske likt, men ... Har Ikea dem liggende ute?


#9

veobra sa for siden:

Jeh har stort sett funnet bruksanvisninger på nett hvis jeg har trengt det. Tror jeg har funnet til utgåtte modeller også. Noen ganger slår de sammen bruksanvisning for flere modeller, det er ikke tilfelle her?


#10

IzziCreo sa for siden:

Ikea har eldre bruksanvisninger liggende, men finner du prod.nr noe sted på sengen? Det gjør det hele langt mer enklere, hvis ikke så kan du gå på en ny smell med feil skruer i morgen.


#11

Stompa sa for siden:

Takk for tips om bilder, skal få Frøkna til å ordne det. Ikke noe prod.nr. som jeg kunne se, men får håpe det holder.


#12

Charlie sa for siden:

Hadde en sovesofa som var utgått som jeg ikke fant monteringsanvisningen til, ringte kundeservice og de skaffet. Veldig god service. De skaffer også alt av skruer. Tror det er et eget skjema for det på nett, eller noe sånt.


#13

IzziCreo sa for siden:

Hvis man husker hvilket år den ble kjøpt så hjelper det også på vil jeg tro.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.