Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva planter man i krukker i Oslo nå?

#1

daffy sa for siden:

Det meste av blomstene i krukkene mine overlevde sommeren, men ikke alle. Hva planter man den første dagen i august som man kan ha glede av et par måneders tid?

Det er litt tidlig for lyng enda, eller?


#2

Teofelia sa for siden:

Krysantemum er fint på denne tiden. Georginer vil også blomstre en tid fremover.


#3

millact sa for siden:

Vi kom akkurat fra kirkegården. Plantet asters.


#4

Pelen sa for siden:

Hva med å plante noen stander og sette krukkene lunt ilinger? Om du pakker dem godt inn og legger over blader etc så kan de klare seg. Sett krukkene på noen vedkubber eller lignende så at de kommer opp fra bakken.


#5

Matilda sa for siden:

Stauder med fint bladverk, særlig om du har andre krukker som blomstrer. Alunrot/Heuchera er fint året rundt! Bladlilje/hosta også. Ellers enig med Teo: Georginer holder seg fint til frosten kommer, så sant du klipper bort vissent jevnlig. (Mine står i kassebed og har ikke fått knopper ennå en gang, de blir nok fine i september.)


#6

Teofelia sa for siden:

Mine georginer (som jeg har sådd fra frø i år :stolt: ) er i full blomst og vil nok ikke blomstre hele høsten, men de er så vakre at jeg glatt hadde prioritert dem om så bare for en måned med blomstring. :hjerter:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.