Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Teori til sertifikat

#1

millact sa for siden:

Vi er i full gang med øvelseskjøring, men jeg ser at den kommende sjåføren må lese teori. Husker jeg leste her om en en app eller nettsted dere anbefalte. Noen som vet hva jeg tenker på?


#2

Fintdethei! sa for siden:

Stemmer. Det er en app man kan bruke, men jeg mener vi betalte ca 400kr for 30 dagers bruk. Altså den ble brukt intensivt i forkant av når han skulle ta teoriprøven.
Den gode gamle "veien til førerkortet"-boken, finnes fortsatt. Jeg kjøpte den i min naivitet til min sønn, tror ikke den er åpnet en gang.
Vegvesenet har kanskje litt tips til hvordan ungdommen kan tilegne seg teori på tidlig stadium? Teoriprøven tror jeg tidligst kan avlegges når det er 6 måneder igjen til man fyller 18....(hvis jeg husker korrekt).


#3

millact sa for siden:

Kanskje biblioteket har bok? Tenker det kan være greit å lese litt også.


#4

Jålebeinet sa for siden:

Min leste godt gjennom boken, flere ganger. Så brukte hun app’en i tillegg. Boken finnes på biblioteket, men du må regne med venteliste.


#5

løve70 sa for siden:

Teoritentamen appen ja. Da får du også med boken elektronisk tror jeg. Arvingen har brukt den både på lett MC og bil. Stod på første forsøk begge ganger (andre gangen var det mest repetisjon, første gangen øvde hun mye). Tror vi kjøpte 14 dager begge ganger.


#6

Charlie sa for siden:

Det er enormt høy strykprosent på teorien. Tror det kommer litt av den appen. Endel tror de bare kan klikke seg gjennom noen ganger, istedetfor å sette seg ned og bare lære stoffet. Det blir vel litt fragmentert hvis man bare lærer rett «klikk» istedetfor hvordan trafikken henger sammen. Men ser jo at appen ble sett på som løsningen, her i huset, også.


#7

Magica sa for siden:

Begge mine brukte kun appen og de stod med god margin på første forsøk.


#8

Fintdethei! sa for siden:

Min også.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.