Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvordan innrede et god arbeidsplass for videregående?

#1

daffy sa for siden:

Gutten er 190 cm og har vokst helt ut av pultopplegget han har hatt siden første klasse. Noen som har tips til hvordan sette opp et skikkelig godt og robust opplegg for skrivebord, mulighet til å ha ekstra skjerm og tastatur, litt plass til bøker, god nok arbeidsplass på skrivebordet og mulighet til å regulere bordet til ønsket høyde. Trenger ikke være hev senk.

Hva med å bruke tråden til å gi hverandre de beste tipsene til hjemmekontoret? Mange av oss skal vel tilbake dit i dag eller neste uke.


#2

veobra sa for siden:

Vi har erfart at et normalt dypt skrivebord er best. Vi har hatt noen små og grunne. De egnet swg ikke med ekstra skjerm. Tror vi har 60 cm dype.

Jeg tok med kontorstolen hjem. Det var lurt. :gammelogstiv:


#3

Luftslottet sa for siden:

Jeg er ikke så høy, men er fortsatt veldig fornøyd med hev-senk-pulten til IKEA, med en kommode under til skrammel. Den er litt i høyeste laget til meg som har mini-bein, men jeg heiser den opp og ned ganske mye, avhengig av dagsform og stol og har dermed mye fleksibilitet.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.