Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Onsdag


#2

Sissel sa for siden:

God morgen! Fullt kjør her fra morgenen av med elektriker som setter opp spotter i det nyoppussede grovkjøkkenet. Første uka etter ferie, og mye å gjøre på jobben.


#3

Blondie sa for siden:

Jeg sto opp for å se håndball, nå funderer jeg på om jeg skal sløve eller bare starte dagen skikkelig. En uke til jobbstart, sikkert greit å få styr på døgnrytmen.


#4

Hjertensfryd sa for siden:

Gjesp. Fordel med å vera på hotell er at ein ligger i senga og ser tv. Håndballkamp ferdig, må vel gjera oss klar til frukost og litt meir trakking i Bergen by.


#5

Eia sa for siden:

God morgen, og heia Norge! Så første omgang hjemme, og hørte 2. omgang på radio på jobb.

Mye å gjøre, og viktig møte for frivilligjobben min i ettermiddag, så her er det bare å pøse på med arbeidsvilje og kaffe!


#6

Mex sa for siden:

Da har jeg fått mitt første stikk. :D
Straks litt jobb og så hente guttungen som er på hyttetur med en kompis og for første gang har vært borte-borte hjemmefra uten foreldre og storebror. 3 netter på egenhånd er veldig bra! :)


#7

Serafin sa for siden:

God morgen. :)

Stille her i huset enda, Storebror på avlastning, kjæresten på jobb og de to andre sover. Prøver å vekke Lillesøster, for å få snudd døgnet hennes litt riktig iallefall.

Legetime igjen i dag, og vi må ut og handle bånd og sånn til valpen, for han skal hentes i morgen.

Morfar som datt og brakk lårhals + skulder for 3-4 uker siden får endelig hjem på fredag, det har vært røffe tak, men mannen kom seg gjennom dette også gitt. Han har visst ett mål med å hjem, det er å sette seg på verandaen og ta seg en røyk. :knegg:


#8

Fersken sa for siden:

Spiser hotelfrokost og drikker kaffe. Sovet dårlig i natt, makan til bråkete ventilasjon har jeg ikke opplevd på hotell.


#9

Toffskij sa for siden:

Morn! Jeg ser ut til å være ferdig med vaksinebivirkninger, har sovet godt og føler meg temmelig kvikk og opplagt. Da blir jeg vel kanskje nødt til å jobbe litt? :what:


#10

Blånn sa for siden:

God morgen! Jeg sov første omgang av håndballkampen. :knegg: Andre omgang så jeg. Nå er jeg på jobb. Jeg har kaffe latte i koppen og Bris på flaske.


#11

Sissel sa for siden:

Ble litt rolig her, venter på tilbakemeldinger fra diverse personer, så da har jeg fått lagt sammen litt klær, og satt på et par vaskemaskiner (vi har to stykker). Elektrikeren ble heldigvis ferdig i løpet av en time. Er så glad for at vi endelig har fått pusset opp grovkjøkkenet, det var et rotehull uten like, og ikke spesielt fint. Nå har vi fått malt, fått nytt gulv, malt døra, kjøpt ny Elfa garderobe og lagt inn spotter. Snart ferdig - men jeg skal ikke ta på meg for mye av arbeidet, det er mannen som har stått for det aller meste.


#12

Fintdethei! sa for siden:

Morn! Seint oppe i dag. Var med jentene på utendørs teater på Fløyen i går kveld. Veldig kjekt!
I dag har jeg med vilje lagt null planer, for jeg venter på vaksinebivirkninger etter dose to i går. Foreløpig går dette veldig fint.


#13

007 sa for siden:

Jeg kvinner meg opp til dose to i dag. Vurderer å ta den i høyre arm så jeg slipper unna maling i morgen, men det er kanskje i overkant slemt gjort mot mannen? :gruble:


#14

polarjenta sa for siden:

Morn.

Jeg sto over håndballkampen i dag, skal se neste tenker jeg.

Skal snart på besøk til en venninne, ellers så har jeg ikke så store planer.


#15

Fintdethei! sa for siden:

Kjør på, 007!! Once in a lifetime opportunity.


#16

millact sa for siden:

Dose 2 her også i dag, spent på hvordan natten og morgendagen blir. Håper jeg er like heldig som etter første dose. Vet ikke hva jeg får i dag; vi får se.


#17

007 sa for siden:

:knegg:
Det dumme var at jeg lanserte planen, og fikk et mørkt blikk i retur. Jeg skulle selvsagt bare holdt kjeft, tatt den i høyre og diktet opp en god forklaring.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.