Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Finkjole tolvåring

#1

Zulu sa for siden:

Hvor skal vi gå for å finne en ekstra fin kjole til tolvåringen? Hun er lang og smal og ikke veldig prinsessete av seg, men vil være fin likevel. Elsker blått! Noen som har sett noe fint eller har tips til hvor vi kan titte? Vi må prøve i butikk, tror jeg.


#2

Fersken sa for siden:

Gina Tricot, Only og HM (voksenavdelingen) er der vi har funnet kjoler som passer mi lange og smale jente fra hun var 12 år og 1.60 høy.
Og Zalando på nett.


#3

apan sa for siden:

Wow. Som nå er hos Cubus.



#5

Fersken sa for siden:

Klær fra WOW blir ofte for vide om de skal være lange nok er vår erfaring. XS hos "ungdomsbutikkene" passer bedre.


#6

Snippa sa for siden:

For min eldste, som var en tynn strek av en tenåring, var wow og bikbok redninga. Det er en del år siden hun brukte wow, men den gang var de mer enn smale nok.


#7

Zulu sa for siden:

Jepp. Eller kan være. :knegg: Bor i omegnen.

Takk for tips, alle! Jeg ser jeg skrev lang, men hun er nok ikke spesielt lang til å være 12. Rundt 150, kanskje? Det er bare smalheten som gjør at hun ser lang ut. :knegg: Bik Bok og Gina og Wow og sånt har vi sjekket, men de har liksom ikke noe særlig pynte-pynte-kjoler.


#8

Palmen sa for siden:

Monsoon eller Accessorize har pynta kjoler, typ bryllupspent.


#9

millact sa for siden:

De tenkte jeg også på. De har ofte mye fint.


#10

Nera sa for siden:

Min erfaring er at det er vanskelig å finne noe som er pyntet i det segmentet. Min 12-åring er 153 høy, lange bein og smal, og hun kjøpte til slutt en kjole på Divided i XXS som mest av alt likner på en underkjole. Mer pyntede kjoler har vi ikke sett noen steder, men jeg tror Zalando er verdt et forsøk.


#11

Pepper Lemon sa for siden:

Tante Pose kan ha fine pynte-pynte-kjoler som er litt klassiske. Ikke billig. Men ikke avsindig dyrt.


#12

Palmen sa for siden:

Zara kan ha. Både i 164 og i xs.


#13

Musemus sa for siden:

Jeg har kjøpt nydelige penkjoler på HM til min jente som har vært lang og slank. Str 34 eller XS har passet perfekt og de er ofte på tilbud, typ satt ned fra 899,- til 249,-


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.