Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Torsdag


#2

Serafin sa for siden:

God morgen.

Vi er oppe tidlig i dag, og straks kjører jeg, Lillesøster og Bonusgutten for å hente valpen. <3


#3

Blå sa for siden:

Så gøy Serafin.

Jeg er på jobb. På kontoret. Jeg har kjøpt månedskort for første gang siden mars 2020. Det er litt sjokkartet alt sammen.


#4

celebelen sa for siden:

Det blir nok stas, Serafin!
Jeg er på kontoret i dag også. Har tatt bussen, og tenker at det snart er på tide med månedskort. Det blir spennende å se om reisekortet fortsatt funker etter at det har ligget og samlet støv så lenge...


#5

Sissel sa for siden:

Spennende Serafin!

Hjemmekontor her som vanlig, har ikke vært innom jobben siden april 2020, men regner vel med at vi snart må tilbake.

Ser ut som om det blir fint vær her i dag også, 16 grader nå og sol.

Halvtravelt på jobb. :)


#6

Addison sa for siden:

God morgen! Stille på kontoret, vi tre som er her sitter på cellekontorene våre bråker ikke, det gjør derimot gravemaskinene etc. på anleggstomten rett nedenfor her, skal bli artig når de skal drive med peling i 3 uker. :gal:

Snart helg gitt, men før det må det jobbes, trenes, en tur til på Ikea, og andre artige aktiviteter. Mellomste er i flyttemodus, hun vil være på plass i løpet av en ukes tid. Flytter jo bare til byen, men da blir det jo uendelig mange små turer i stedet for ett stort flyttelass og ferdig. :knegg:


#7

Blondie sa for siden:

Jeg sitter i hagen med en kaffekopp og funderer på hva jeg skal bruke de siste feriedagene til. Klippe gress er nok det første, men jeg tror jeg må få inn noe mer lystbetont også.


#8

ingling sa for siden:

De har noe så nytt og fancy som en app for reisekort nå, celebelen. :humre:

Foreløpig hjemmekontor på meg også, så får vi se etterhvert. Passer greit nå som jeg prøver å venne meg til å jobbe fullt igjen etter delvis sykmelding og ferie. I går fikk jeg tatt noen biter av en elefant, det var skikkelig deilig! Så får prøve å komme videre i dag.


#9

celebelen sa for siden:

Det vet jeg, men den gjør jo at det er umulig å dele på en periodebillett. Med kort kan mannen låne mitt månedskort i stedet for å kjøpe enkeltbillett.


#10

ingling sa for siden:

Ah, ja. Ser den.


#11

Blånn sa for siden:

Er på jobb. Sitter og regner på undervisning, bunden og ubunden arbeidstid mens jeg deltar på skoleledermøte digitalt. :knegg: Mannen er fortsatt på hjemmekontor og ganske i kjelleren over det. Tror mange har en tøff oppstart etter ferien. Håper han snart kan møte opp fysisk igjen. For dette er tungt og påvirker familien.

I dag kommer forøvrig minsten tilbake fra treningsleir. 4 dager med 2-3 økter hver dag tror jeg har tatt på. Spesielt siden han har nektet sommertrening i ferien. :knegg:


#12

Toffskij sa for siden:

Hah, jeg har også kjøpt meg månedskort for første gang på tusen år i dag! Klarte ikke å komme meg på kontoret før kvart over elleve, da, men har i det minste greid å gjøre noe nå som jeg først er her.


#13

star sa for siden:

Hadde bilen på service i går og et eller annet er feil. Trodde jeg skulle miste hjulet på vei til butikken for det dirra sånn. Så må nedom etterpå så de får sjekket.


#14

Fersken sa for siden:

Vi pakker ut av kofferter og sekker og vasker det som må vaskes. Det var vanvittig godt å sove i egen seng i natt. Fortsatt en uke ferie etter denne, men med litt korpsaktivitet.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.