Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Erfaringer med Blindern videregående

#1

daffy sa for siden:

Noen som har erfaringer med Blindern videregående? Det står nå mellom Blindern og Heltberg Ullevål. Han har en uke å bestemme seg på.


#2

Molly sa for siden:

Storesøster har gått der, hun var russ i år. Hun har vært kjempefornøyd. Hennes erfaring er at det er godt miljø blant elevene og mange gode lærere. Enkelte lærere har ikke fungert bra, spesielt ikke med hjemmeskole. Blindern er en av skolene som har lange revytradisjoner (arvet fra Berg og Fagerborg, som var skolene som ble slått sammen til Blindern for noen år siden). De er vel også kjent for å være en av "russebuss-skolene".


#3

daffy sa for siden:

Russebusskole? :eek: Hvor vanlig er det at elevene (gutter hvos det er kjønnsforkjeller) er med på russebuss på denne skolen da?


#4

Tallulah sa for siden:

Jeg tror dette varierer veldig fra trinn til trinn, og sikkert fra klasse til klasse. Hiawatas kompis går der, han er ikke russebusstypen, men trives godt (han skal opp i andre). Man kan jo håpe at hele russebussgreia har fått seg et skudd for baugen etter disse to årene.


#5

Pelen sa for siden:

Kan skrive under på alt foruten info om russetiden da Herremannen er et år yngre. Han skal ikke være med på russebuss uten de er en gjeng uten buss. Herremannen er veldig fornøyd med skolen og vi har ikke noe negativt å si heller. Jeg skulle velge Blindern med de to valgene.

#6

Molly sa for siden:

Den bussen Storesøster var på hadde elever fra flere skoler. Temmelig sikker på at det var noen fra Heltberg på bussen hennes. Slett ikke alle på Blindern som er på buss, altså, men har inntrykk av at det er mer vanlig med buss der enn f.eks på Elvebakken, Katta, Edvard Munch og Foss.


#7

daffy sa for siden:

Raskt praktisk spørsmål; Hvordan organisers pcer på vg (Blindern)? Er det som på u-skolen med at alle leaser eller låner pcer fra skolen som er satt opp med skolesystemene?


#8

Pelen sa for siden:

De ”får” PC med alle programvarer som skolen oppdaterer. De beholder den alle tre år. Eller mer riktig, de må betale for den, men får det tilbake om man søker stipend.


#9

daffy sa for siden:

Takk for raskt svar! Høres bra ut.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.