Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva koster en fiks ferdig bygget carport, tro?

#1

Drømmedama sa for siden:

Noen som vil tippe? Noen som har fått bygget en? Ferdig oppsatt enkel frittstående carport med isolert bod. Kan ikke være mer enn 35 kvm til sammen.


#2

venla sa for siden:

Drar opp denne og spør om noen har bygd carport et av de siste åra? Ser trevareprisene heldigvis er på vei ned, så da blir det kanskje overkommelig å bygge i år.

Jeg vurderer å få bygd noe tilsvarende denne, bare i dobbel. Bor i tomannsbolig og den må stå helt inntil huset, så da går det nok med litt til søknader, tegninger og administrasjon i tillegg til selve bygget.


#3

Appelsin sa for siden:

Den var jammen fin, venla.
Skulle gjerne hatt en carport, men usikker på hvordan papirmølla er med kommunen, og om jeg får lov i det hele tatt. Jeg har stor parkeringsplass, men den ligger rett inntil vei.


#4

Blondie sa for siden:

Vi har nettopp fått et «tilbud» på carport og bod, 230 000. Det var en god del dyrere enn bi så for oss.


#5

venla sa for siden:

Takk!

Fikk et tilbud på dobbel carport uten bod på 150K for tre år siden, men det viste seg at vi ikke kunne ha den frittstående 1 meter i fra huset siden kommunen har regulert inn et gangfelt på begge sider av den lille grusveien vi bor i :rolleyes: Så da må vi ha den inntil huset og søke om bygging. Så da blir det nok vesentlig dyrere også i og med at kostnaden på trevirke og arbeid har økt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.