Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lunsj/middag i Oslo i dag - med joggesko og dongeri

#1

Divine sa for siden:

Divine-mannen og jeg skal til Oslo i dag og traske mye rundt, så vi kommer til å ha på oss joggesko og komfy hverdagsklær. Vi ønsker å spise sent lunsj / tidlig middag et sted, men hva vil dere anbefale? Det kan ikke være for stivt, siden vi ikke er pent kledd, men vi ønsker noe annet enn kjederestauranter. Trenger ikke være midt i sentrum, vi skal uansett gå mye, så vi er fleksible. Vi er interessert i det meste, unntatt sushi. Eneste kriterium er at det ikke skal være et bråkete sted. :knirk:

Jeg har vært så lite ute og spist i Oslo de siste to årene at jeg er helt lost.


#2

gnuri sa for siden:

Hvis været er ok synes jeg det er hyggelig å spise på baltazar.no
Går an å sitte inne der også, men aller koseligst er det ute synes jeg.
I tillegg vil jeg varmt anbefale www.mehfel.no , men de åpner ikke før 16.00


#3

Charlie sa for siden:

Synes dere skal gå på Yaya’s i Vika og fortelle hva dere synes. For dit har jeg skikkelig lyst til å gå, etter å ha sett tips her. Virker som god feriestemning. Kan du sjekke? :blush: :blafre:


#4

Zulu sa for siden:

Yaya's er mer for barn og halloi, synes jeg, ikke for to voksne som ønsker seg et rolig sted. Jeg vil anbefale Golden Chimp på Tøyen.


#5

Syrinx sa for siden:

Ben Reddik kan dere besøke.


#6

safran sa for siden:

Jeg har ikke vært her selv, men har fått den anbefalt av flere.


#7

Divine sa for siden:

Jeg har vært på Yaya’s en gang for maaaaange år siden og likte meg ikke, så det utgår. Men ellers var det mange gode tips her på steder jeg ikke har vært. :jupp:

Tar gjerne mot flere forslag også.



#9

Tjorven sa for siden:

Vi fikk også veldig god mat på Salome (i Bjørvika).


#10

Divine sa for siden:

Takk for mange gode tips. Da har jeg skrevet ned flere av dem bak øret til senere anledninger. Det ble Salome denne gang, og der fikk vi veldig god mat og utrolig god service. De var egentlig helt fullbooket, men de klarte å sjonglere med noen bestillinger, slik at vi fikk plass.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.