Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Takst konfirmasjonsgave


#2

Tjorven sa for siden:

Min datter fikk ikke så mye penger. Ikke at familien har dårlig råd, men nivået på gaver har alltid vært moderat.

Hun fikk bunad og 5000 kr av oss. Fra besteforeldre fikk hun fra 1000-4000 kr (hun har 4 sett besteforeldre).


#3

Anne C sa for siden:

Foreldrene mine ligger en god del høyere, til gjengjeld ligger foreldrene til mannen veldig mye lavere. Hvis det kommer noe fra den ene siden i det hele tatt. Resten synes jeg så ganske likt ut som vi opplevde med eldste.


#4

polarjenta sa for siden:

Besteforeldrene hans ligger under snitt.(han har bare 1 sett besteforeldre)Men vi har alltid gitt moderate gaver. Han får over snitt fra foreldre.

Tipper at det er under snitt fra både gjester og andre.


#5

mkj sa for siden:

Her ga den ene bestemoren for 10 000, så da gjorde moren min også det. Sølv til bunad var da en del av dette. Moren min er opptatt av at det skal være likt, men å gjøre det likt med den andre familien er jo håpløst da. Broren min har jo andre svigerforeldre som kan tenkes å gi mer eller mindre. Jeg tror det kommer mye an på økonomi hvis man skal si noe generelt. Og hvor mange man er tante til eller hvor mange barnebarn man har.


#6

oslo78 sa for siden:

Besteforeldre her har gitt 10000 og 15000. Tenker det har litt å si hvor mange barnebarn man har også og egen økonomi selvsagt. Barna våre får sertifikatet av oss, det er jo steindyrt. Ellers gaver fra 500 til 1000 fra alle i selskapet og 200 fra venner og kjente.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.