Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Trådløst in-ear headset - hva er bra?

#1

frukt sa for siden:

Trenger et headset som jeg ikke blir så svett av når jeg trener, hva er bra, og ikke for dyrt?
Send også gjerne en melding om du har noen du vil selge.


#2

Hyacinth sa for siden:

Jeg henger her for tips, hvis det er greit. Har lånt sønnens AirPods, men de detter bare ut. Har også lånt mannens AirPods Pro 2, og de henger bedre. Men ikke optimalt. Og de er dyre.


#3

Stompa sa for siden:

Jeg har et fra JBL som jeg synes funker bra. Det er ikke sånn trådløst som airpods; det er ledning mellom de to ørepluggene. Men ingen ledning til telefonen. Ørepluggene sitter kjempegodt på meg.

De ligner på disse, bare at mine kostet ca 1200 kroner: www.power.no/tv-og-lyd/hodetelefoner/traadloese-oerepropper/jbl-reflect-mini2-sport-in-ear-bt-svart/p-896352/store/1190/?gclid=CjwKCAjwgb6IBhAREiwAgMYKRuStWKUKWY3BpLeobDDvl71puCRSYhHd0kWxrQCsNJYsJG6x7OWKfBoC6rQQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds


#4

Timar sa for siden:

Jeg har Jabra Elite active 75t. De sitter som støpt og har god lyd, både for musikk/lydbok og til samtaler. De er laget for å trene med, så de er vanntette. De har også en enkel variant av noice canceling.

Det har kommet en 95-versjon, så 75 har ok pris. 75 har fått bedre resultater i test enn 85. Jeg er veldig fornøyd!

https://www.komplett.no/product/1149910/tv-lyd-bilde/hodetelefoner/hodetelefoner/jabra-elite-75t-black?channable=0080816964003131343939313061&amp;gclid=CjwKCAjwgb6IBhAREiwAgMYKRoDeSNbeTKKVVjM_fyjL1gufwkFP6ip-xhMBbuiNog-B6gc4Jg9buhoCuJUQAvD_BwE&amp;gclsrc=aw.ds


#5

Hyacinth sa for siden:

Skulle gjerne prøvd før jeg kjøpte. Men det går vel ikke an? :undrer:


#6

løve70 sa for siden:

Jeg er veldig godt fornøyd med Airpods Pro. De sitter godt i mine ører og faller ikke ut når jeg svetter.


#7

Syrinx sa for siden:

Støtter Timar her. Jabra Elite active 75.


#8

frukt sa for siden:

Selvsagt kan du det. :)

Takk for tips alle sammen.


#9

frukt sa for siden:

De kan godt ha ledning. De ser ok ut. Ikke minst prisen. :jupp:


#10

Che sa for siden:

Jeg har hatt jbl med sånn ledning mellom proppene. De lite jeg veldig godt. (Men katta ødela dem) nå har jeg kygo de er og kurrante. Jeg har ganske små ører og synes kanskje de er litt store bare…


#11

Retz sa for siden:

Tenker av og til at øregangene mine må være misdannet fordi det er så vanskelig å finne propper som passer. Og som blir sittende i øret selv når svetten siler under intervaller. Bruker nå Jaybird Run XT, og er veldig fornøyd med dem. Det sto mellom dem og en Jabramodell da jeg kjøpte dem, og Jaybirden var litt mindre og lettere, så da valgte jeg dem. Skulle kanskje ønske meg noe lengre batterilevetid når jeg løper i flere timer, men bortsett fra det er de ganske optimale for mitt bruk. Er forresten høyt volum med på å tappe batteriet?


#12

frukt sa for siden:

Sånne som har en bøyle bak øret sitter godt synes jeg. Har et par JBL som ikke er trådløse, og de har jeg hatt i 5 år nå.


#13

Hyacinth sa for siden:

Jeg har igjen lånt mannens Aipods Pro 2. Og jeg hater dem. Ennå. Det smeller i det venstre øret for hvert skritt jeg løper. Jo hardere jeg tramper i bakken, jo mer smeller det. Jeg har forsøkt å skru av og på lyddemping, tatt dem inn og ut, vridd på dem, justert på vinkelen, ja, alt. Ingen forskjell.

Jeg må ha noe annet enn dette. Men er redd andre også vil være sånn…



#15

Hyacinth sa for siden:

Jeg har med bøyle. Men de er vonde å kombinere med briller…


#16

Malama sa for siden:

Jeg ønsker meg noen som fungerer med Android, ikke kræsjer med briller, brukbar lydkvalitet, trenger ikke takle løping og svette ører, men sitte fint i hverdagsaktivitet. Trene driver jeg (desverre) ikke med, men selvsagt fint om de holder om jeg skulle begynne med det også.

Har ikke en helt fresh ny mobil, men regner med den er kurant.


#17

Timar sa for siden:

Sjekk Jabra du og, Malama!


#18

GinaK sa for siden:

Lite som har funket for meg . Det vil ikke sitte i øret. Men fikk sånne JBL som Stompa har for 2 år siden og de sitter fantastisk. Er veldig fornøyd.


#19

Milfrid sa for siden:

Jabra anbefales av meg også. :nemlig:


#20

Malama sa for siden:

Noteres til ønskelisten :)


#21

Bergensis sa for siden:

Har også Jabra, Jabra Elite Active 75. Dei passar til mine små øyrer, men plundra litt i starten.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.