Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Takeaway i jobbsammenheng - Oslo

#1

Palmen sa for siden:

Jeg skal arrangere en de kurs og sammenkomster på jobb i nærmeste fremtid, of dette gjennomføres rett etter normal arbeidstid så jeg må fôre mine kjære kollegaer.

Pizza blir kjedelig i lengden, men har du forslag til andre alternativer som er like enkle å administrere? Skal være lettvint og godt, og ikke kreve tallerkner og bestikk.

LETT sine wraps har vi god erfaring med men de er jeg lei…. Finnes det andre som har wraps eller tilsvarende? Knallgode burritos? Andre håndmat1steder? Kommer til å bestille til mellom 15 og 30 personer hver gang.


#2

Mex sa for siden:

Påsmurte bagetter?


#3

liefje sa for siden:

Elsker sandwichene fra Eckers. Tror det er foodora som har dem. Så mange sim du vil ha, kan kanskje være en utfordring.. De er ofte litt treige. Ellers fikk jeg noen veldig gode bowls en gang på en jobblunsj. Det er jo både sunt, godt og lettvindt.


#4

Pamina sa for siden:

Oslo lunsj har utrolig god mat og stort utvalg med alt fra wraps og sandwicher til asiatisk og spansk tapas.


#5

Najade sa for siden:

For et par år siden arrangerte jeg et slags seminar, og vi fikk suppe/gryte fra Whatsoup. Det var veldig godt og mettende!

De fins enda ser det ut til; www.whatsoup.no/


#6

shute sa for siden:

Sushi?

De vietnamesiske baguettene til Banh Mi Cousins i Storgata har vi fått på jobb i blant, de er usedvanlige gode til baguettemat å være.


#7

millact sa for siden:

Hos oss er det typisk baguetter eller snitter.



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.