Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tirsdag


#2

Eia sa for siden:

:juhu:

Er på jobb, satt to tenåringer i sving, og har plutselig (litt) tid til kontorarbeid. :what:

Og kaffe. :knegg:


#3

GeekyGirrrl sa for siden:

Våken...

Har kaffe, men lite arbeidsoppgaver denne uka, like greit for hodet er jo ikke påskrudd.. :knegg:


#4

Blondie sa for siden:

I telefonkø til legen. :gjesp:


#5

Martis sa for siden:

På hjemmekontoret, er fortsatt bare i lavgir. :knegg: Satser på at når oppgavene ramler inn at jeg får opp dampen! Nå, en kopp kaffe til!


#6

Nenne sa for siden:

Dag to etter ferie. I dag har jeg et par møter, så nå håper jeg at jeg kommer ordentlig i gang igjen. I går ble litt rotete.


#7

Tjorven sa for siden:

Jeg startet dagen med et møte som definitivt var svært topptungt, men heldigvis var alle enige i mitt forslag. Nå må jeg bare sette det ut i livet. :skremt:

Vi har vært i innreisekarantene, men i går kveld fikk vi testresultatene og vi er nå ute av karantene. Snuppa føk ut døra ca 5 minutter etterpå. Vi føler oss friske alle sammen, så vi var ikke så overrasket, men det var godt å få det konstatert.


#8

Appelsin sa for siden:

Jeg henger på finn/jobber vekselvis - prøver å få noen andre til å rive opp gamle heller (gratis heller! :knegg: ) som skal byttes ut med granitt i løpet av neste uke.
Bil på verksted i går - folk som skal bytte ut kjellerdør i morgen - greit med ting som blir gjort før høsten smeller til for alvor med skolestart på mandag.


#9

Fintdethei! sa for siden:

På kontorkontor i sommerkjole. Prøver å motivere meg til arbeid.


#10

Stompa sa for siden:

Akkurat ei uke til jobbstart. Det regner, og jeg venter på byggmester som skal finne ut hvor vannet kommer fra som drypper inn i overkant av kjøkkenvinduet mitt når det regner masse. Etterpå skal jeg ut og løpe hvis jeg finner et lite vindu i regnet (det må ikke slutte helt, men greit med litt mindre enn nå :knegg: ).


#11

star sa for siden:

Fortsatt hjemme. Jeg er sådær når jeg ikke gjør noe. Stresse og konsentrasjon er nok ikke det som skal til. Håper legen har noen svar til meg i løpet av dagen.


#12

Input sa for siden:

Jeg er på jobb! Begge ungene hang etter meg som klegg før jeg skulle gå i morges, og han som snart fyller 11 var verst. Han måtte stå ved siden av meg mens jeg pusset tennene. I praksis har jeg jo vært hjemme siden desember 2019, så det er kanskje ikke så rart, men... :knegg:


#13

ingling sa for siden:

Høres kjent ut, Input, mine ser helt forbløffet ut når jeg beveger meg ut av huset. :humre:

Foreløpig mest hjemmekontor her, men med minste på SFO går det i grunnen finfint, og så får hun korte dager. Skal våge meg på kontoret en dag seinere i uken, er planen.


#14

tink sa for siden:

Snart ferdig med dag to på jobb og ekte kontor etter ferien. Kjenner godt effekten av vaksine og styrketrening i går... :gal:

I går var det helt ok å få tid til å jobbe seg gjennom mailer og diverse annet som har hopet seg opp etter ferien, ser i innboksen at stadig flere er tilbake på jobb igjen, så det er bare å henge i stroppen.


#15

Albertine sa for siden:

Jeg er også på jobb! Første gang på halvannet år!


#16

star sa for siden:

Trodde jobb i morgen ville bli plankekjøring. Vel, etter å ha rusla sakte til bilen, 100m, kjørt 2 min til legekontoret og gått inn, så var jeg totalt utkjørt, kvalm og svimmel.


#17

Chablis sa for siden:

Bursdagsgutt i hus, 15 år og jeg lurer på hvor tiden har blitt av. Vi har kost oss i Oslo, vært ute og spist og ruslet rundt på akerbrygge.
Vi har også hundebursdag i dag, 7 år blir hun, satte stor pris på leverposteikake.:lol:


#18

millact sa for siden:

Gratulerer med 15-åring, Chablis!


#19

Chablis sa for siden:

Takk, Millact.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.