Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilken varmepumpe skal vi kjøpe?

#1

Myria sa for siden:

Vi trenger en ny varmepumpe. Jeg kikker litt på tester og sånt, men det hadde også vært fint med erfaringer fra noen som har kjøpt varmepumpe de siste par årene og faktisk har testet dem. Vi har vært veldig fornøyd med vår gamle fra Daikin, men mye har nok skjedd på den fronten siden da. Vi ønsker vegghengt, ikke gulvmodell.


#2

millact sa for siden:

Kjøpte ny for noen år siden. Lurer på om det er Toshiba jeg har? Er i alle fall fornøyd.


#3

Pelen sa for siden:

Vi har Panasonic og Hitachi og er fornøyde med begge. Vi kjøpte de beste og peneste som fantes når se ble installert.


#4

Lavender sa for siden:

Det var mye bra å velge i fra Toshiba, Daikin og Fujitsu høsten 2019. Vi valgte denne fordi den var god på kalde dager. Vi bor i 100 år gammelt hus med dårlig isolering. Toppmodell her:
fujitsu-varmepumper.no/varmepumper/


#5

Myria sa for siden:

Takk for flere tips. :jupp:
Jeg ser at noen varmepumper (som Fujitsu Extreme, som ellers virker veldig interessant for oss) har bevegelsessensor som gjør at den senker temperaturen når det ikke er noen i rommet. Er det noe man kan slå av for dette blir i så fall en deal breaker for oss siden varmepumpen skal stå i gangen.


#6

zinatara sa for siden:

Har ikke kjøpt ennå, men skal kjøpe mitsubishi kateki i løpet av høsten. For oss var lavt lydnivå viktig fordi ene av ungene sliter med lydsensitivitet og reagerer på varmepumpen vi har nå, jeg liker at det er Wi-Fi styring og jeg syns designet er finere enn mange andre varmepumper.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.