Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Skjorte i herrestr

#1

millact sa for siden:

Vi skal snart i konfirmasjon. Yngste på straks 13 trenger ny skjorte. Tenkte å se på finn, mye fine skjorter der. Han er ca 162 cm høy. Hvilken str ser jeg da på i herre? S?


#2

Nenne sa for siden:

Jeg ville tro xS. S passer fint til en som er ti cm høyere og slank, så det blir nok veldig stort til ham.


#3

Tjorven sa for siden:

Hvis han bare er 162 cm høy, så kan han vel fremdeles handle i barneavdelingen. Knerten er høyere enn det, og handler stort sett på HM eller Cubus. Det er veldig mye billigere enn hvis han skal i herrebutikk, og det han har prøvd der har foreløpig vært altfor stort.


#4

Kaprifol sa for siden:

Jeg tror du skal se etter skjorte i 170 hos HM eller lignende. Vår erfaring er at HM hadde helt fine rimelige skjorter og dresser til gutt i voksealder.

Sønnen min har passert 170 med noen cm, men er fremdeles så spinkel at XS fra Dressmann er litt romslig over skuldrene. Han er helt midt på treet slank og normalvektig, ser ut som en vanlig slank gutt kan man si. Herrestørrelsene krever litt mer muskulatur for å fylle ut skulderpartiet.


#5

millact sa for siden:

Han kan absolutt handle i barneavd enda, ja. Tenkte mer hvis jeg skulle kjøpe brukt på finn. Ligger så mange flotte i herreavd.


#6

millact sa for siden:

Greit å vite:jupp:


#7

Kaprifol sa for siden:

Jeg tok med sønnen min til Dressmann, og ekspeditøren skulte på ham en kort stund, sa så at det er mulig han er stor nok til str 44. Blazer i 44 var for løs, så vi ble enige om at vi venter med herrestørrelse i jakke. Skjorte i xs var fin på ham, stor stas å få kjøpe klær i herrestørrelse og i en butikk for kun menn.


#8

millact sa for siden:

Fant en fin linskjorte i lyseblått på Kappahl på nett nå i 164 til kr 87 på salg! Med en ekstra rabattkupong på 50 kr koster den meg bare 37 kr. Godt mulig den bare brukes en gang, men det lever jeg greit med til den prisen. Det er ikke mye han bruker skjorte lenger. Det har ikke vært klassebursdager i koronatiden.


#9

Luftslottet sa for siden:

Både HM og Cubus har dress og skjorte som passer til gutt i den størrelsen. :jupp:

Dressen til eldstepode begynner å bli snau nå, den var i 164 og fra Cubus, han er vel rundt 168 høy nå.


#10

My sa for siden:

Ha ha, nei, en dobbel cappucino brukes også bare en gang, og har omtrent samme pris. :knegg:

#11

millact sa for siden:

Han fikk ny dressbukse fra Lindex forleden i 170 og har jakke fra før av. Nå mangler han bare sko.


#12

millact sa for siden:

Det har du rett i. Har jeg flaks passer skjorten til jul og nyttår også.


#13

liefje sa for siden:

På herreskjorter bør man vel måle snipp også. Det er veldig stygt når de er for vide i halsen.


#14

liefje sa for siden:

Forresten tror jeg vi har noen skjorter i skapet i den størrelsen hvis du bor i Oslo og kan hente. Det er Zara/HM tenker jeg. Skal sjekke nærmere hvis det er interessant


#15

millact sa for siden:

Takk, men bor på Sørlandet.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.