Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilken oppvaskmaskin vil jeg ha?

#1

Høst sa for siden:

Vi avsluttet like godt ferien med vannlekkasje på kjøkkenet. :mumle::badmood::gaah:
Fornøyd med forsikringen, slik at ting kommer til å bli fikset og alt slikt, men tar hintet om at kanskje 12 år er nok for en oppvaskmaskin? Vi hadde uansett snakket om å bytte den med noe mer stillegående, men hva vil jeg ha? Vi bruker den mye, men jeg vil helst ha en til en fornuftig pris. (Jeg hater å bruker penger på slike irriterende nødvendige men kjeeeeeeedelige ting! Gadgets, data og slikt - helt greit uansett pris nesten, men kjøkkenting? Helst ikke!)

Så, hva vil jeg ha, som er bra og ikke helt hinsides dyrt? :)


#2

Timar sa for siden:

I hear you! Vi har byttet både vaskemaskin og tørketrommel i sommer, og nå streiker pokker meg oppvaskmaskina også. :gaah:

Det er så slitsomt å lese produktspesifikasjoner og tester på slike ting jeg ikke interesserer meg for. De skal bare funke!

Vi har i tillegg kjøkkeninnredning fra Kvikk, og da kan vi ikke kjøpe standardstørrelsen heller. Ergo: Ingen gode tilbud å finne


#3

millact sa for siden:

Byttet i påsken i fjor, da tok min kvelden. Hadde Miele før, men byttet til noe rimeligere nå. Må hjem og sjekke. Fornøyd i alle fall. Har bestikkskuff, er ganske stille og vasker bra.


#4

Vianne Rocher sa for siden:

Jeg har Miele men jeg kvalifiserer bare til «hvitevarer som nærmer seg det industrielle markedet» for våre kjøres hardt. Tre ganger om dagen med kopper, kar og matbokser og hva har du. Kunne da velge mellom Miele og en noe rimeligere Asko men min erfaring er at Miele er hakket hvassere når de blir brukt så mye og på jobb har vi hatt betydelig mindre service på maskiner fra Miele enn de fra Asko. Har den på 8-9-året og den går som ei klokke, er stille og ja, jeg elsker den.


#5

star sa for siden:

Kjøpte ny før jul og er bare så dær fornøyd.
En AEG med bestikkskuff. Men det igjen gjør at jeg ikke får plass til flasker. Og så legger den igjen møkk i dørkanten nede.
Den gamle var også AEG, men den stod der da jeg kjøpte leiligheten.


#6

Charlie sa for siden:

Hater bestikkskuffen, men vet mange her elsker det.

Basert på erfaring passer jeg alltid på at maskinen kan vaske varmt program på kommando (65-70°). Hadde en som bare vasket eco-programmer, det var dumt. Liker å ha muligheten med skitne ting eller sykdom i huset.

Lydnivå er viktig for meg.


#7

GeekyGirrrl sa for siden:

Jeg har en miele med bestikkskuff og auto-open funksjon. Elsker den!

Den åpner seg når den er ferdig og viften fortsetter å tørke i en halvtimes tid og da er alt tørt. :hjerter:


#8

star sa for siden:

Min har også auto open.
Min har bestikkskuff øverst og det er alltid noe som ikke blir rent. Og jeg har god plass mellom.


#9

sindrome sa for siden:

Jeg har også Kvik-innredning, XXL- men mener at oppvaskmaskinen er standard størrelse. Tror at det ble laget en ramme som står under den slik at den kommer høyt nok opp og så er det sokkel foran som skjuler hele greia.


#10

sindrome sa for siden:

Det eneste jeg vil si er at det må være en som ikke piper når den er ferdig. Min piper, og jeg og reparatør har begge forsøkt å få den til ikke å pipe. Ingen har klart det. Den er er en Miele fra 2008 og holder greit ennå. Den har vært litt "interessant" noen ganger, men det går stort sett over.


#11

annemede sa for siden:

En som ikke piper, og uten lys inni (hvem tenkte det var en god ide???) aller helst med auto-open funksjon.


#12

millact sa for siden:

Bosch Serie 6 står det på den.


#13

Hannah sa for siden:

Jeg anbefaler Asko! Har hatt Whirlpool, Bosch og Gorenje. Ingen av de har vært i nærheten av Asko. Vi har en med to kurver, flyttbar bestikkurv nede og en bestikkskuff helt øverst, den er litt smalere enn selve maskinen. God plass! Vi er 6 i familien og kjører oppvaskemaskinen en gang om dagen.


#14

IzziCreo sa for siden:

I våres kjøpte vi en Siemens extra klasse (det er toppmodell). Lydnivå var viktig for oss samt auto open. De to andre vi har (en på hytta og en hjemme har ikke det, og det er et problem for da må vi vente til den er ferdig før vi drar for å åpne den hersens døren...). Vi er veldig fornøyd med Siemens og selv om jeg var åpen for andre merker nå så ble den den allikevel. Vi kjøper kun XXL maskiner.


#15

-ea- sa for siden:

Har en Bosch serie 8, og er superfornøyd - den var på supertilbud ellers hadde jeg aldri hatt så dyr/avansert maskin.
Mest fornøyd med at innredningen er så fleksibel, kan legge ned "pinnene" i mange ulike kombinasjoner.

Har forresten kjøpt alle hvitevarene mine på ulike nettbutikker, levert helt inn her jeg bor (mange trapper). Behagelig å slippe å tenke på transport.


#16

star sa for siden:

Ja, jeg kan også legge pinner hit og dit som jeg ønsker. Kan løfte midterste skuffen litt opp og ned.
Er AEG XXL.


#17

Hondacrv sa for siden:

Eg har ei heilt ny asko, vasker strålande reint, uten bestikkskuff, men det var heller ikkje viktig.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.