Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilken stol til heve-/senkepult?

#1

LilleT sa for siden:

På jobb har jeg en Håg capisco med sadelsete til heve-/senkepulten. Jeg er sånn middels fornøyd med den. Det er mulig jeg ikke bruker alle mulighetene den gir mtp sittestilling. Ser også at disse finnes med rundt sete. Hva er fordeler og ulemper med å velge den ene eller andre varianten? Er det andre typer stoler som egner seg godt til å bruke til høye skrivebord? Jeg er liten av vekst, så trenger stol som fungerer godt i høy stilling.

Glad for svar!


#2

Strå sa for siden:

Jeg trodde hele poenget med heve/senkepult var å stå når den er høy. På jobb hadde jeg et vippebrett å stå på (det rota jeg bort da jobben flytta :sparke: ), men det var genialt og avlastende for knær og hofter. Hjemme bytter jeg på en god knestol og vanlig, halvgod kontorstol. Det fungerer for meg i hvertfall.


#3

LilleT sa for siden:

Ja, du har jo rett i det. Jeg innbiller meg likevel at noen stoler er spesielt godt egnet til høye pulter, at noen av pultene ikke blir lave nok for oss småttinger når de er i sittehøyde?


#4

LilleT sa for siden:

Takk for tips om brett!

Jeg har forresten bestilt en Håg capisco på Finn.


#5

Fintdethei! sa for siden:

Vippebrett til å stå på, ja. Jeg bruker vanlig kontorstol når jeg sitter, og varierer med å stå.
Lite nyttig med tanke på spørsmålet ditt, innser jeg..


#6

Strå sa for siden:

Pulter flest er laga for folk over 160 cm (eller mer?) og dermed for høye for deg og meg, selv på laveste innstilling når vi sitter. Når vi står går det helt bra. Når jeg sitter på kontorstol har jeg løst problemet ved å ha en god pute på stolen og ved å ha en skammel e.l. å ha beina på.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.