Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fredag (ikke søndag, nei)


#2

Eia sa for siden:

Søndagsfølelse? Nei, det har jeg ikke. :knegg:


#3

Martis sa for siden:

Snart ferdig med første arbeidsuke etter ferien og begynner å komme i hverdagsmodus og da er det helg. :knegg: Blir bra når skolene starter til uken!


#4

Fintdethei! sa for siden:

Har klart første uke etter ferien! Magisk..


#5

Appelsin sa for siden:

Det er jo en hel dag igjen!
:knegg:

Jeg gleder meg til helg :hjerter: og gruer meg bittelitt til hverdagen braker helt løs i neste uke. Spent på timeplaner, kulturskoletider, bussruter og koronautvikling...


#6

Frk_Fryd sa for siden:

God morgen! Jeg er også straks ferdig med første uke etter ferien, og jeg føler jeg fortjener en premie for å ha gjennomført. :nemlig:

Neste uke begynner skolen, og da starter hverdagen for fullt!


#7

Blå sa for siden:

God morgen

På kontorkontor. Ikke frisk, men bedre. Og med masse å gjøre. Men det er fint vær, jeg har en unnskyldning for en tur ut midt på dagen, og mannen skal lage god middag.

I helgen får vi en ny opplevelse. For første gang siden vi kjøpte hytte ser det ut som om mannen drar på hytten og jeg blir hjemme. Spenningsmomentet er hvor jokeren, lillesøster, kommer til å velge å være.


#8

star sa for siden:

Kommet meg på jobb, men det er jaggu tungt.


#9

Stompa sa for siden:

I dag skulle det endelig komme snekker og finne ut hvor vannlekkasjen over kjøkkenvinduet kommer fra. Men den gang ei; han hadde fått feber etter koronavaksine. :gaah: :knegg:

Får håpe de dukker opp på mandag. Hadde vært greit å være hjemme, og på tirsdag begynner jeg på jobb.


#10

Nenne sa for siden:

Endelig fredag! Det har vært tungt å begynne på igjen, så nedtelling til helg er helt riktig i dag. :)


#11

Tjorven sa for siden:

Jeg er på hjemmekontor igjen etter en fantastisk dag på det fysiske kontoret i går. Jeg MÅ komme meg mer ut.

I dag skal jeg innvilge meg litt trening midt i arbeidsdagen, og har en time på sats. Det står det i reglene at vi skal få lov til, og i dag skal jeg faktisk gjøre det også. :D Noen fordeler er det jo med hjemmekontor.


#12

Timar sa for siden:

Ungene og jeg har hatt miniferie disse dagene med stengt SFO. Det har vært deilig, men nå er det straks slutt. Men først en hotellfrokost!


#13

Blondie sa for siden:

Lite søndagsfølelse å spore her på kontoret også, men jeg tror den kommer med tyngde om to døgn. Jeg er bedt på en fest i kveld og to i morgen. :knegg:


#14

Toffskij sa for siden:

Morn! Jeg sitter og dingler utenfor UB, som ikke åpner før 10, viser det seg. En litt tvilsom start på dagen ...


#15

ingling sa for siden:

Enda godt det ikke er søndag, for jeg trenger helg! :knegg:

Dro på kontoret igjen i dag, det viste seg å være både hyggelig og nyttig i går, så får benytte muligheten mens den er der. Nå har jeg fått rigget meg opp så jeg ikke sitter og myser på laptopen også, det hjalp en hel del. Rolig kveld i kveld, og i morgen skal jeg på fest med bobler og hyggelige damer, det blir bra!


#16

Stompa sa for siden:

Jeg har vært og plantet høstlyng på graven til mamma. Litt tidlig, men stemorsblomstene jeg plantet tidligere hadde visnet, og da jeg gikk meg på fin lyng på Obs i går, var valget lett.


#17

Bluen sa for siden:

Vi har også en treningstime inkludert i arbeidstida, og den valgte jeg å ta ut utendørs på selveste fredag den 13. Sykla tur-retur Fetsund og var nesten hjemme da jeg bråbremsa foran en (heldigvis stillestående) buss. Bakhjulet skled ut av sporet sitt og låste seg, og jeg seilte i en elegant bue over styret og rett i asfalten. :gal: Noen bedre på selveste ulykkesdagen? Heldigvis later det til at dette har gått utrolig bra, tross alt - har noen helt minimale skrubbsår på lite synlige steder, noen blåmerker (som det nok blir flere av) og en lettere forslått arm. Puh.


#18

vixen sa for siden:

Flaks Bluen!! Kunne jo fort blitt gips og hjernerystelse.
Siste feriedag på meg. Gutta har fri en uke til. Her starter ikke skolen før 23. Skal på trening, handle litt og så på konsert i kveld.


#19

tink sa for siden:

Auda, Bluen! Det var jammen hell i uhell at den bussen stod stille. :skremt:

Er fornøyd med å ha overlevd første uke på jobb, skal feire med pizza med sommerskolegjengen nå snart. :gladspøkels:


#20

Bluen sa for siden:

Ser at jeg skrev "foran" bussen - det rette er nok "ved siden av", på en måte. Jeg ville nok ikke blitt påkjørt, men kunne i verste fall ha truffet den i sida.


#21

Maverick sa for siden:

Forrige gang (tror jeg) det var fredag 13nde var i mars 2020, den dagen sendte jeg permitteringsvarsel til hundreognoen ansatte. Og i dag skal det være pressekonferanse om at vi ikke skal ha gjenåpningstrinn fire, selv om Erna sier at vi skal leve som normalt om en måned. :hjerter:

Så da ryker kanselleringene inn igjen, da.


#22

Tjorven sa for siden:

Jeg tenkte at jeg hadde uflaks da jeg ankom treningssenteret og innså at jeg har booket meg inn på en time neste fredag. Men jeg kunne jo bare trene på egenhånd. Jeg innser at jeg ikke skal klage.

Nå er det et par timer til det er helg. Jeg gleder meg.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.