Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sekk til jobbsykling

#1

Input sa for siden:

Hvilken sekk bruker dere andre som sykler til jobb?

Jeg må ha plass til ekstra klær, matpakke, noen ganger laptop, drikkeflaske osv. Også må den jo være vanntett eller ha regntrekk.


#2

Cuyahoga sa for siden:

Jeg bruker ryggsekken jeg hadde i studietida, dvs at den er over 20 år. Den har kun et rom, og er i beste fall litt vannavstøtende. Har to plastposer i sekken som jeg har PC og eventuelt skiftetøy i når det regner. Funker helt greit. Sekken blir så skitten så raskt av syklinga at jeg ikke gidder bruke penger på noe mer fancy.

Brukte PC-sekk en periode, og syntes det fungerte dårligere. Satt dårlig på ryggen, og mer tungvindt å vaske (de blir jo ganske svette etterhvert og bør vaskes dann og vann).


#3

Lavender sa for siden:

Har Bergans nå, litt liten, men liker den fordi den har stramt mesh panel i ryggen som gjør at sekken ikke blir klam eller at jeg kjenner kantene på innholdet. Den er fæl å gå tur med. Har brukt ymse reklamesekker fra Bergans og Norrøna.

Sykler du daglig med pc er det greit med vanntett rom. Ellers er hoftebelte og brystrem viktigst. Min heter Skartstind 28 L, blir trangt om alt skal med, men jeg har garderobe på jobben.


#4

annemede sa for siden:

Jeg har sykkelveske. For å unngå svette på ryggen. Ortlieb.


#5

Blånn sa for siden:

Jeg bruker sykkelveske. Bruker Konken eller en billig dagstursekk om jeg har sekk. Har kjøpt sykkelveske som likner en skulderveske og som har egen pc-lomme til de dagene pc er med til/fra jobb (den ligger som regel hjemme).


#6

Input sa for siden:

Jeg orker ikke å risikere å betale 10.000 til jobben min dersom PCen drukner, så plastposer er ikke noe alternativ. :sparke: Bruker en Bergans-sekk nå som ikke er vanntett, men synes det fungerer dårlig uansett, når den er helt myk i ryggen. Det blir jo så fort klumpete.


#7

Timar sa for siden:

Den gangen da jeg syklet hver dag, så brukte jeg et sekkesystem til å feste på bagasjebrettet. Det var to sykkelvesker + en enkel avtagbar sekk. Hadde pc i sekken og skifteklær i sykkelveskene.


#8

Lavender sa for siden:

Jeg bruker regntrekk over sekken. Har aldri hatt helt tett sekk.



#10

Ellisiv sa for siden:

Jeg også. Og Ortlieb sine er kjempegode!


#11

Input sa for siden:

Jeg tror ikke jeg kan ha sykkelveske når jeg har barnesete?


#12

annemede sa for siden:

Godt poeng. jeg hadfe sykkelvogn for å få med begge ungene - den gang da.



#14

apan sa for siden:

Jeg har de siste 10(?) årene hatt 2 Hagløfssekker som jobbsekker, ment for PC, har egen polstret veske inni. Den jeg har nå er såpass gammel at jeg ikke finner den til salgs, men det blir nok en type eldre variant av denne:
www.outnorth.no/haglofs/corker-20l?gclid=CjwKCAjw9uKIBhA8EiwAYPUS3PDHmqED8KJiZDe6IewdiebV7nuQSbXJez4z_p3flZ-YiHnhRJtSHxoCT3kQAvD_BwE#TarnBlue

Jeg er kjempefornøyd med dem, og har kjøpt løst regntrekk som jeg bruker. Du må bare vurdere størrelsen ift dette med ekstra klær. Jeg pleier ikke ha med det, men den rommer en del ymse om jeg bare vil.


#15

nokon sa for siden:

+1 på Ortlieb sine vanntette sykkelvesker. Dei har vesker som kan festast på ulike plasser på sykkelen (styret, saddle rack osv.) Så det går an å kombinere med barnesete.


#16

venla sa for siden:

Bruker en gammel dagstursekk med regntrekk når jeg sykler vanlig sykkel. Men foretrekker sykkelvesker, så har to vanntette vesker fra Thule på el-sykkelen som jeg bruker på vinteren.



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.