Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Søndag


#2

Pøblis sa for siden:

På tide å stå opp, folkens! :morgenfugl:
(Har vært våken siden 0630. Helt ufrivillig. Dustesovehjerte. :sur: )

Siden jeg har vært våken i timevis har jeg hatt tid til å legge planer, så nå skal bikkjene bades. Og klippes. Som de hater. Men de blir veldig glade når vi er ferdig, da.


#3

millact sa for siden:

Oppe og har laget kaffe. Straks frokost også. Skal øvelseskjøre litt. Så må huset shines. Vi får besøk av min eksmanns kusine og mann. De er på vei til firmahytte i Risør.


#4

Eia sa for siden:

God morgen! Jeg venter på at det skal bli akseptabel tenåringsfrokosttid. Dvs. elleve-ish. I mellomtiden drikker jeg te og hører på Sommer i P2 med Dag Jørund Lønning.


#5

Maverick sa for siden:

God morgen! Seksåringen og jeg gjør som vi planla i går - har på myke klær og slenger i sofaen med kryssord, puslespill og en fin Pixar-film i bakgrunnen. :hjerter:

Etterpå skal jeg rydde og vaske men deeeet kan vente.


#6

star sa for siden:

Rydde og vaske i dag også. Var ikke akkurat effektiv i går. :knegg:


#7

Dali sa for siden:

Morn. Jeg ønsker meg vaskehjelp, var heller ikke effektiv i går. Ungene har sittet og motet seg opp til skolestart, og vi har målt lengden på de. Noe har skjedd i sommer, pluss 4 cm på den ene!


#8

Fintdethei! sa for siden:

Jeg er altfor gniten til å betale for vaskehjelp, men jeg kunne veldig gjerne ønsket meg en..
Regnvær og tiltaksløs. Vurderer en regnværstur, men har ikke lyst å bli våt. Life.


#9

Eia sa for siden:

Rydde og vaske? Vi pleier å ha "sommerhus", dvs. at huset godt kan se litt lurvete ut, ettersom vi helst vil være ute. Det er fortsatt sommer, er det ikke? :jupp:


#10

Hjertensfryd sa for siden:

Her pakker mellomste og går rundt seg sjølv. Litt spent, litt nevøs og ein bunke med sommerfugler i magen. Om nokre timar kjører eg ho til internatet og i morgon er det første skuledag.


#11

Dali sa for siden:

Vi har definitivt hatt sommerhus. Men i Trøndelag sa sommeren takk for seg i går. :leppe: Har fortsatt ikke sokker på, men det blir nok i løpet av uka sier værvarselet.


#12

Toffskij sa for siden:

Vi bygger Pax-skap. Som det ikke er plass til. :gal:


#13

Pøblis sa for siden:

Nei, så ergerlig, Toffen!

Nå er hundene ferdig badet. Så nå trenger jeg en dusj. :svett:


#14

star sa for siden:

Joda, Eia.
Men jeg får husgjest og vil det skal se litt ordentlig ut.


#15

Hondacrv sa for siden:

Eg driv opplæring i heimen i rutiner for korleis ein gjer ting etter at ein har hatt på bunad på jobb. Rydding, vask og søljer og kor ting skal vere. Og i å kaste alle papirer etter jobben. Foreløpig vellykka. No skal eg snart går tur.


#16

Toffskij sa for siden:

Oppdatering: Vi har klart å klemme på plass skapstammen der den skal stå ved å demontere den og montere den på nytt stående uten bakplate. Dessverre kommer det ikke til å bli plass til å åpne dørene, så vi må vel til med et forheng av noe slag. :gal:


#17

Lyppa sa for siden:

Så irriterende når det blir for trangt til nye møbler!
Har god erfaring med forheng i tidligere hjem. Kjøpte tynn gardinstang og festet øverst, brukte lange lingardiner. Det ble fint.


#18

Toffskij sa for siden:

Vi må nok bli litt flinkere til å måle. :sparke: Fint å høre at du var fornøyd med forheng, Lyppa!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.