Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Vræææl! Min kjære Kindle paperwhite døde…

#1

~TM~ sa for siden:

…etter lang og tro tjeneste (2014) og nå har jeg bestilt ny. Levert på døra i morgen ettermiddag/kveld. Men… er det mye fuss å få over alt som lå på den gamle til den nye? Jeg kjøpte denne: www.elkjop.no/product/data/ipad-og-nettbrett/175187/amazon-kindle-paperwhite-32gb siden det kan være hyggelig å prøve lydbøker også.

Videre, vil det gamle skinndekselet passe? En sånn original kindle-sak med magnetisk lukking.


#2

Neket sa for siden:

Spørsmål en: Det går helt av seg selv. :jupp: Jeg har nettopp byttet kindle, var bare å skru den på, logge inn og lese videre.

Vet ikke ang deksel, jeg byttet til en annen modell.


#3

~TM~ sa for siden:

Takk! Da håper jeg at innlogging går greit. Jeg bruker Amazon kontoen, ikke sant?


#4

zinatara sa for siden:

Ikke noe problem å flytte over syns jeg, jeg har akkurat fått en ny etter at min gamle begynte å bli veldig treg og ofte hang seg opp. Men skal sies at jeg bare har bøker kjøpt igjennom amazon, så aner ikke når det gjelder bøker fra andre steder. Har ikke deksel, så det kan jeg ikke svare på.

Jeg er iallefall veldig fornøyd. Og så liker jeg at de nye er vanntette slik at jeg kan lese i badekaret. Og så liker jeg de nye fargene, jeg har grønn og eldste har teal.


#5

Neket sa for siden:

Yes.

Bøker fra e-bok ble også med over, har ikke kjøpt fra andre enn de og Amazon.


#6

IzziCreo sa for siden:

Høyst sannsynlig så kan du ikke bruke det gamle dekselet. Når man søker på deksel må man spesifisere hvilken modell man har for at man skal finne et som passer, så små endringer har blitt gjort underveis.

Lykke til med ny Kindle!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.