Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tursko str 31

#1

apan sa for siden:

Skulle gjerne hatt halvhøye tursko til minstemann, men det er veldig utplukket i butikk og ikke helt rett fram på nett heller. Vi snakker altså ikke om fjellsko her. Har noen sett noe? Kraftige lave sko som egner seg kan også gå an til nød.



#3

apan sa for siden:

Ja. Burde sikkert spesifisert at jeg ikke synes halvhøye med borelås er tursko. Tursko må snøres for å sitte ordentlig. Ser likevel at dette kan være en nødløsning som egentlig er bedre på skolen i forhold til å ta på seg selv.


#4

Che sa for siden:

Har du sjekket ut Obs?
www.obs.no/sko/sko-barn-og-junior/tursko-barn-og-junior/2107610?v=Obs-8806430842034 (disse ser de ut til å ha på alnabru i redusert antall)

www.obs.no/sko/sko-barn-og-junior/tursko-barn-og-junior/2107173?v=Obs-7025180677609

Evt disse på tilbud - de har kanskje ikke tilstrekkelig med snøring - men strikksnøring kan evt byttes ut med ordinære snører?

Synes det er ganske få sko i de størrelsene som er med helt vanlig snøring...

Sånn ellers så anbefaler jeg (alltid) Superfit - de er veldig gode og lette sko - de har det på footway vet jeg, uten at jeg sjekket ut om de har noen som kan være aktuelle for deg.


#5

millact sa for siden:

Obs har ofte hatt slike, men mest med borrelås tror jeg.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.