Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Jeg leter etter en enkel og pen adventsstake

#1

safran sa for siden:

Hvor finner jeg det? Den skal helst være i lyse farger, gjerne glass eller med perler på. Jeg finner bare stygge, ruvende greier.


#2

allium sa for siden:

Jeg så en fin en på Illums bolighus idag. En superellipse-plate i glass, med små, enkle stålholdere til lysene. Det var alt. Og den kostet selvfølgelig ca. 800 kroner...


#3

safran sa for siden:

Oooo. 800? Jaja, jeg får prøve meg på salget etter jul. :knegg:

Takk for tips! Tar gjerne imot flere!



#5

slaraffen sa for siden:

Skulle akkurat til å foreslå den på bildet over, jo! Den har jeg, og den er bare nyyydelig. Koster vel mellom åtte og ni hundre den også, men selv mannen synes det var greit, siden den så litt dyr ut også. Den har en lillebror til enkle kubbelys også, og du trenger ikke pusse den!



#7

Java sa for siden:

Sjekk Kremmerhuset. Jeg tror de har noen enkle og fine i år.


#8

Fibi sa for siden:

Hva med noe så enkelt som et hvitt fat, fire stykk kubbelys, og litt dekorperler/sand?


#9

Mikkeline sa for siden:

Jeg har den i stål. Veldig enkel og fin!


#10

Hyacinth sa for siden:

Moren min kjøpte en veldig enkel og fin på Jernia nylig. Den var laget av børstet stål og glass. Veldig fin med hvite lys i!


#11

Hyacinth sa for siden:

Jeg har fra Kremmerhuset. Liker godt de de har hatt der. Har faktisk to derfra, men den ene er flere år gammel. Men jeg synes ikke de er SÅ enkle. Den ene er nokså høy og den andre er temmelig røff (og kul) i designet.

Jeg liker ikke Georg Jensen sin. Det er vel som å banne i kjerka, men jeg forstår ikke at "alle" vil ha den. Den er ikke stygg, men heller ikke spesielt pen.


#12

safran sa for siden:

Takk, alle! Tar gjerne imot enda flere tips, jeg assa.


#13

Olvina sa for siden:

Living hadde eit par fine, tykte eg. No har eg ikkje fått sett dei anna enn i ei reklamebrosjyre, så det er mogeleg at bildet pyntar litt på sanninga? Dei kosta 99 kroner.


#14

Christinamor sa for siden:

Jeg har en enkel en fra Hadeland (tror jeg). Den er sølvfarget, lav, formet som en veldig slak S, og har plass til vanlige lys på den ene siden, og telys på den andre. Sånn sett er den brukandes hele året. Mener å huske at den kostet 3-400kr hos Christiania Glasmagasin.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.