Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Strikking: Beste tykke pinner

#1

Neket sa for siden:

Hvilke tykke pinner liker du best? Til nå har jeg brukt mest Addi Novel firkantpinner, men nå strikker jeg med brushed alpacca på pinne 6, og jeg liker ikke. Kanskje det er garnet, men jeg vil prøve med en annen pinne. Hva er din favoritt av tykke pinner?


#2

Luftslottet sa for siden:

Min favoritt av alle slags pinner er Chiaogoo. :elsker:
Spisse, glatte og lette.


#3

Shun sa for siden:

+1 på Chiaogoo.


#4

Adrienne sa for siden:

Viktig spørsmål til chiaogoo, sitter pinnene godt fast på wiren når man bruker utskiftbare pinner?


#5

Luftslottet sa for siden:

Ja, det vil jeg si, etter å ha prøvd dem over litt tid.


#6

nokon sa for siden:

Eg synes ofte det er forskjell på kva pinner som passer til kva garn. Eg liker best Chiaogoo sine tynne, og Knit picks rosewood når det er litt tjukkare pinner. Men er garnet mørkt, vil eg ha lyse pinner … osv.


#7

Neket sa for siden:

De hadde ikke Chiaogoo på noen av garnbutikkene i nærheten, men kjøpte et par knitpro symfonie wood eller noe sånt. De kjennes litt bedre ut, men ikke helt topp. Kanskje jeg må bestille på nett. :gruble:


#8

Isprinsessen sa for siden:

Jeg har prøvd firkantete pinner i str4.
Jeg hadde mistet en pinne og måtte kjøpe et nytt sett og valgte da firkantete. Kjenner de er mye vennligere for hendene mine og jeg kan strikke i lengere tid uten å ta pause. De er lettere å holde i.


#9

Filifjonka sa for siden:

Samme her (bare med 4,5). Jeg syns også firkantete er bedre. Ganske irriterende å oppdage, etter å ha kjøpt runde pinner i nesten alle størrelser oppigjennom. (Og byttet ut metall med tre).


#10

Anne C sa for siden:

Jeg har ikke peiling, jeg strikker mitt aller første plagg nå i pinner 15. Jeg kjøpte først KnitPro i metall, men byttet til KnitPro i tre. Jeg synes de i tre er mye bedre å bruke og holde. Det er jo som å strikke med tømmerstokker i denne størrelsen, men de i tre ble lettere å håndtere. Og så er jeg ikke så glad i metallklangen de andre hadde.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.