Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvor kan jeg se australske Master Chef?

#1

daffy sa for siden:

Hørte en podkast fra Litteraturhuset i Bergen om Masterchef Australia og ble interessert. Skjønte at det er den australske varianten som «alle» mener er best. Noen som ver hvor den strømmes? Fins det noe annet sted enn FP som vet hvor alle serier og filmer strømmes forresten? :)

litteraturhuset.no/arkiv/den-australske-mesterkokken/


#2

Ørnekvinnen sa for siden:

Vi ser den på Discovery +. Den er kjempebra.


#3

mkj sa for siden:

Jepp, Discovery pluss. Ser den med datteren min, er på sesong 9 nå. Det blir bedre og bedre sesong for sesong.


#4

daffy sa for siden:

Takk! Finner bare sesong 10-13 der. Er de gamle sesongene borte. Skjønte at det mye er de orginale dommerne som gjør programmet. Er det de som er i disse sesongene?


#5

Ørnekvinnen sa for siden:

Vi ser en sesong nå med de nye dommerne. Har vent meg til dem og liker dem godt. Den sesongen vi ser er en slags «best of»-sesong der folk som tidligere har kommet høyt opp konkurrerer mot hverandre. Det er gøy.


#6

mkj sa for siden:

Det ligger fra sesong 1 der, men den appen er litt rar. Jeg har sesong 1-12. tror ikke sesong 13 er i gang. Viktig å se de i rekkefølge hvis du har tenkt å se alle, for tidligere deltakere dukker opp som mentorer/kokker osv i etterfølgende sesonger.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.