Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Rimelig trådløst tastatur og mus som funker bra?

#1

LilleT sa for siden:

Jeg har arvet en skjerm til hjemmekontoret. Er usikker på om jeg kommer til å bruke den, men skal teste ut. I den forbindelse trenger jeg altså tastatur og mus som ikke koster skjorta, men som likevel fungerer som de skal.

Har noen tips?


#2

frukt sa for siden:

Jeg har alltid vært fornøyd med Logitech sine. Kommer i ulike prisklasser.


#3

LilleT sa for siden:

Takk! Har du peiling på hva som skiller de rimelige fra de som koster litt mer?


#4

frukt sa for siden:

Det er nok design, funksjoner og sånne ting. Noen er jo designet spesielt for gaming for eksempel. Jeg har aldri kjøpt annet enn et av de billige til noen hundrelapper, så jeg har ikke satt meg så veldig inn i det. Men de har vært holdbare og aldri noen problemer.
De har noen billige på Clas Ohlson, mens Elkjøp har modeller til godt over 1000 kr.


#5

LilleT sa for siden:

Takk for hjelpen!


#6

Isolde sa for siden:

Det er virkelig forskjell. Jeg liker best Logitech sitt sett til 700 eller noe sånt på Elkjøp. Men kjøpte sist et sett til 450. Klarte å rote vekk mus og dongel til det andre. Det er helt innafor. Og bruker det med skjemt og docking på hjemmekontor.



#8

C3PO sa for siden:

Jeg har Logitech K750, som er flat, stille og solcelledrevet. I sommer jobbet jeg noen dager et sted der de hadde et mer tradisjonelt (les eldre) Logitech tastatur med store taster, og det var ganske behagelig. Så komforten er ikke nødvendig større med de dyrere modellene.



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.