Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kjenner noen til Fruugo.no?

#1

Taien sa for siden:

Ja nettopp det. Har noen bestilt fra fruugo.no noen gang? Erfsringer?


#2

Syrinx sa for siden:

Jeg bestilte noe dill til ungene der i sommer. Gikk fint det.


#3

Fintdethei! sa for siden:

Jeg har bestilt en gang derfra. Tok litt tid, men fikk varen jeg bestilte. Så helt uproblematisk.


#4

Taien sa for siden:

Så bra! Gutta ønsker seg ting derfra til jul...


#5

meisje sa for siden:

Jeg har ikke så god erfaring ... med leveringstiden spesielt. Det stod at leveringstiden var 2-3 dager. Jeg tok sjangsen og bestilte noe i midten av november som skulle bli julegaver. Vel...det tok langt tid før de dukket opp, tror det var 8-10 uker. Det viste seg at jeg handlet hos en australsk nettbutikk, ikke en norsk slik jeg trodde pga .no navnet.


#6

Madicken sa for siden:

Jeg har dessverre ikke god erfaring. Jeg bestilte en vare som, da den omsider ble sendt etter veldig lang forsinkelse, viste seg å både være feil type og ikke virke (vi kunne vurdert å beholde varen dersom den hadde virket som den skulle). Kundeservicen var også temmelig slett, synes jeg.


#7

Fintdethei! sa for siden:

Det hører med til historien av jeg bestilte et juleslips med musikk, så forventningene til varen var ikke skyhøy.


#8

IzziCreo sa for siden:

Flere erfaringer? Er det som Ebay kanskje?

Ser de bruker Klarna, så da føler jeg at jeg er noenlunde sikret hvis jeg ikke mottar varen i hvert fall. Har funnet noe anime vesker til Minsten der, som jeg ikke finner her til lands.


#9

Mamari sa for siden:

Jeg kjøpte jakke til datteren. Den kom nokså raskt men var i størrelse dukkeklær i tillegg til dyr frakt så det ble bomkjøp.


#10

Floksa sa for siden:

Jeg har bestilt båd lader til elsykkel og deler til robotstøvsuger. Laaaaaang leveringstid med alt har vært som fey skulle og varene har hatt helt ok kvalitet ifht pris. Begge mine pakket ble sendt fra Wuhan i Kina. Var spennende å følge ferden via sporing. Det stoppet ikke opp før norsk transportselskap tok over. Da var pakka rolig i 1 1/2 uke :knegg;


#11

Kaija sa for siden:

Bestilte et plagg til jentungen i sommer. Det tok lang tid, men kom innen oppgitt tid, og jentungen synes det er det vakreste plagget hun har. Bra kvalitet.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.