Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvordan bruker jeg skivet karré av gris, bbq-marinert?

#1

Maverick sa for siden:

Av en eller annen grunn har jeg noen pakker Dahlbergs Skivad Karré BBQ, og jeg vet ikke hvordan de skal tilberedes. Stekes i panne? I ovn? Röhmertopf? Grill? Hvor lenge? Hvor varmt?

:blond:

Hjelp?



#3

Maverick sa for siden:

Thank youuu. De greiene her ser litt annerledes ut, men jeg skal gi det et forsøk en dag jeg er motivert. :knegg:


#4

Syrinx sa for siden:

Karré = kotelett, så steke/grille på god varme må vel bli godt.


#5

Maverick sa for siden:

Jammen det er ikle koteletter. Selv om det står karré.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.