Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvordan oppbevarer du rundpinner?

#1

Cumulus sa for siden:

Mine ligger bare i en klase i en pose.... andre forslag mottas med tak. Skulle gjerne hatt et system. Jeg ender alltid opp med å mangle oversikten over hva jeg har.


#2

Shun sa for siden:

Jeg har tre Byholma kurver fra IKEA i bokhylla. Én er til rundpinner i plastetuiet sitt, én til strømpepinner, og én til en del annet strikkestæsj.



#4

Matilda sa for siden:

Jeg bruker nesten bare utskiftbare. Har flere av hver størrelse, så har noen i en eske med rom lagd for formålet, mens de jeg bruker mest ligger i en sydd mappe. Sistnevnte kjøpt gjennom etsy, det finnes både for utskiftbare og vanlige rundpinner. Senene bor i en skuff i sofabordet, der finnes også esker med maskemarkører, pinnestrammere, pinnemål, nåler og alt annet man måtte trenge.


#5

Retz sa for siden:

Jeg har strikkehylle. Etuiet til rundpinnene ligge i den ene skuffen.

[ATTACH]66166[/ATTACH]

[ATTACH]66167[/ATTACH]

[ATTACH]66168[/ATTACH]


#6

Svanen sa for siden:

Har en toalettmappe til mine "gamle"(før jeg kjøpte meg skrupinner) og til de tynneste. Skrupinnene kom i et fint skrin med en "plate" der pinnene er festet med strikk, og et rom under til wirere og stopper, men hengslene der begynner å bli ødelagt, så mulig jeg må finne på noe annet.


#7

Svanen sa for siden:

Har du kjøpt etuiet? Har du en lomme pr størrelse? Så veldig lur ut, den.

Letet litt lenge etter 2,5 lang rundpinne i dag....


#8

Retz sa for siden:

Mener jeg kjøpte etuiet på Etsy i sin tid. Jeg har én lomme pr størrelse, ja, og har flere ulike lengder i samme størrelse.


#9

veobra sa for siden:

Jeg har dem i små ziplock-poser merket med størrelsen.


#10

Appelsin sa for siden:

Jeg har dem i ziplock-poser med pinnestørrelse skrevet på hver pose, og alle får plass i en skjønn eske fra Søstrene Grene.


#11

GinaK sa for siden:

Jeg har mine rundpinner i sånn arkivmappe som Charlie linker til. I knall rosa. En av de få tingene her i huset som bare er mitt.


#12

Magica sa for siden:

Perm, plastlommer med glidelås, en plastlomme per størrelse pinne.


#13

Fintdethei! sa for siden:

Det er rett og slett vakkert :hjerter:



#15

Frøy sa for siden:

Jeg elsker mine skinnmapper fra Myknitsanme kjøpte dog mine på salg da.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.