Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Høstdekor på trapp og i gang...

#1

Taien sa for siden:

Jeg elsker å pynte og er virkelig mer glad i høsten enn de fleste.
Jeg har en trapp med overbygg til inngang, og en litt lang gang inn til stuen. Det er god plass i gangen så det fylles bare opp med rot...jeg ønsker å få noe pynt av noe sort i stedet for.

Samme med trappa, det er bare tomt der uten noe... Og nå når vi går høsten i møte så ønsker jeg noe lunt og velkommende.
Har noen tips til meg?


#2

millact sa for siden:

Skinn, krukker med lyng og lykt.


#3

Lyppa sa for siden:

Jeg synes det er koselig å ha en gammel stol med skinn og noen lykter utenfor døra. Ei jeg kjenner pynter med blanke adventslys ute hver høst, og det er veldig koselig. Hun bytter på å ha dem på bjørkekvister i ei stor krukke eller i taket utenfor døra.


#4

Høns sa for siden:

I trappen ville jeg hatt en store vaske eller krukke med høstlige kvister/blomster. En fin krans på døren samt lykter, en stol med skinn og kanskje noen høstlige lykter inne.


#5

Galathea sa for siden:

På trappa: Kvister med rognebær i fin krukke, og sommerblomster i høstlige toner. Lenge til frosten kommer, jeg vil holde på sommeren og er ikke klar for lyng ennå...


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.