Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Julekalender 2021! Ønsker, an- og avbefalinger

#1

Charlie sa for siden:

I fjor var drøssevis av julekalendre utsolgt i oktober, så når jeg nå har fått e-post om at jeg kan forhåndsbestille julekalender 2021 fra Lookfantastic, må vi åpne en kalendertråd (midt oppi konfirmasjoner! Jeg vet! Men… gavetips? :knegg: )

Kikket innom fjorårets tråd, og ser at det kom på 403 kr i mva og gebyrer for flere på lookfantastic sin. Syns dere den var verdt det da dere hadde åpnet den?

Har generelt vært gjerrig på kalendre, men siden barnet flytter ut neste år, lurte jeg på å være litt raus i år. Pandemi og all ting.

Andre fine kalendre?
Hvilken eller hva slags ønsker du deg, eller tenker du på til «dine»?


#2

Anne C sa for siden:

I år spanderer jeg på meg selv en garnkalender: vickibrowndesigns.com/collections/the-yarn-advent-1

Ellers har jeg ikke kommet så langt med de andre. Mannen fikk kalender med luktelys i fjor, og det var veldig vellykket. Jeg tror jeg går for det i år også.

Jeg må tenke på noe hyggelig og fint til han som går på folkehøgskole. Minsten aner jeg ikke enda.

Men henger her for diverse tips.


#3

Malama sa for siden:

Mine unger får nok hjemmelaget pakke kalender som alltid. Kunne ønske meg noe av det samme. Prøver sundet til mannen. En pakke julesokker spredd over kalenderen, en neglelakk eller to, sjokolade, billige øredobber etc. Han ga meg 24 dager med sjokolade i mange år, et år bestille jeg essie sin, året etterpå ga han meg en glitter - sminke - kalender som var litt bom og jeg kjøpte depend sin på salg midt i des som kompensasjon til meg selv. Men jeg kunne definitivt laget en som treffer meg bedre selv ;)

Jeg er nok ikke helt i målgruppen for de ferdige, men henger her for tips likevel for jeg har litt lyst på noe annet enn 24 sjokolade - hjerter.


#4

Syrinx sa for siden:

Lakrisfabrikken Ramlösa sin til meg og mannen. Verdens beste, slår Bülow langt nedi støvlene.


#5

Pøblis sa for siden:

Det er jo 1. september, så det er straks julekalendertid, ja. :knegg: :hyper:

jeg tenker å lage kalender til folkehøgskolebarnet og barnebarnfamilien. Den første blir med pakker fra meg, den andre med opplevelser, fellesmiddager og helst en juleforestilling med 3 1/2-åringen.

Og så må vel @Nextlife og jeg igang med hemmelignissngen vår igjen snart, også? :ja:

#sameprocedureaseveryyear


#6

millact sa for siden:

Hvor kjøpes den?


#7

Syrinx sa for siden:

Coolstuff


#8

star sa for siden:

Min hemmelige nisse i fjor fikk meg hekta på Bülow.
Så den er på vei i posten allerede.

I fjor hadde jeg Jentene på tunet. Helt grei. Tror jeg hadde litt for høye forventninger.


#9

gnuri sa for siden:

I fjor hadde vi en kaffekalender kjøpt på Multitrend som vi digget. Var poser vi kunne bruke i presskanna, akkurat nok til to kopper hver dag.
Ser at Multitrend ikke har denne lenger, så jeg setter umåtelig pris på om noen har tips om sånne (bortsett fra den steindyre fra kaffekapselen)


#10

Elise sa for siden:

Jeg kjøpte den billigste (dyr nok!) fra Rituals i fjor, ungene delte på den. Dusjen vår ser fortsatt ut som et Rituals-utstillingsvindu. :knegg: Jentene er veldig fornøyde. :jupp: Det var en eller annen som sa til meg i fjor at det ikke var like stor forskjell på innholdet som på prisen, fra liten til stor fra Rituals. Mer valuta for pengene på den minste, altså.


#11

Syrinx sa for siden:

Og kaffekalender, ja. Vi hadde, og sksl nok ha igjen, KaffeBox sin. Ordentlig kvalitet.


#12

Madicken sa for siden:

Tøysejente! :hehehe: Denne (som vi deler på) er allerede bestilt: :nam: lakridsbybulow.no/artikler/first-mover-julekalender/regular-gold-classic

I fjor hadde barna Ritualskalender og Harry Potter-kalender, men i år vil de tilbake til den gode, gamle pakkekalenderen. Det er mulig vi velger familiekalender-varianten (etter idé fra My), der hver i familien (på fire) kjøper noen litt finere kalendergave til de andre familiemedlemmene, og så åpner vi etter tur hver fjerde dag.


#13

allium sa for siden:

Jeg anbefaler som vanlig Sjokoladesalongen.


#14

Drømmedama sa for siden:

Jeg elsker jålejulekalendre, kjøper flere og bruker produktene i et år etterpå. Anbefaler Lyko sin for hudpleie, ellers er Lookfantastic sin alltid gøy. Jeg likte også fjorårets fra Glossybox, en god kalender med litt av alt. Rituals sin store kalender pleier å være veldig dekorativ(med lys), og er en favoritt hos meg selv om den kanskje ikke gir aller mest valuta for pengene. Body Shop har flotte kalendre og gir masse produkter for pengene selv om det ikke er helt min greie. Men jeg har gitt bort i gave.
Hvis du vil dykke ned i jålenerdeverdenen så testet den svenske makeupartisten Margareta Graas over 80 julekalendre i fjor, du får an- og avbefalinger, utførlige beskrivelser og masse underholdende jålenerding.


#15

Appelsin sa for siden:

Har alltid lyst på en garnkalender, men kommer nok ikke til å kjøpe til meg selv i år heller.
De fine er skikkelig fine, og dyre.


#16

Primrose sa for siden:

Juletråd. :hyper:
Jeg har ikke selv, men i fjor hadde eldste en fra BodyShop. Ikke den dyreste, men dyr nok. Den var imidlertid stor suksess for henne som liker sånne produkter, så da fikk vi heller leve med at huset til tider luktet som et parfymeri.


#17

Blå sa for siden:

Jeg hadde tekalender fra AC Perch i fjor. Den var dyr, men veldig veldig god, og masse te. Hver dag var det nok til to kanner. Selv da jeg satt på hjemmekontor og faktisk drakk ganske mye te hjemme så varte den til langt ut i januar. Så i år blir det nok ikke den. Eller, vi får se......


#18

Millen sa for siden:

Jeg bare vet at jeg vil ha noe annet enn Rituals som jeg har hatt de to siste årene. Fornøyd med den, men vil prøve noe nytt.
Mulig lakris kalender av noe slag til mannen. Ifjor fikk han den fra Meny, Jacobs, alt annet var utsolgt. Tror den var grei nok.
Barna vet jeg ikke ennå.


#19

Millen sa for siden:

Hva slags typer te var det i den?


#20

celebelen sa for siden:

Jeg kjøpte kaffe-kalender til mannen i fjor (litt til meg også, skal innrømmes...), og gjør antakelig det i år også.#22

Luftslottet sa for siden:

Ungene får nok en blanding av Warhammer og hobby i år igjen, mens jeg skal lage strikkekalender til Nokon og hun til meg. :hjerter:

Anbefaler på det varmeste å bytte kalender med venninne, altså. Særlig om man har litt tid på seg.


#23

Nextlife sa for siden:

Ja, jeg tenkte faktisk på det i går da jeg satt å drakk av min hemmelignisseflamingokoppgave fra et par-tre år tilbake. :hyper:


#24

Myria sa for siden:

Jeg er fremdeles på jakt etter den perfekte sjokoladekalender etter at Thorntons sluttet å levere til Norge. Jeg husker faktisk ikke hva jeg hadde i fjor, men jeg vet jeg ikke vil ha den samme igjen (sikkert derfor den ikke var minneverdig).
Barna får hjemmelaget pakkekalender som vanlig og slik de ønsker seg.


#25

Shun sa for siden:

Jeg hadde den perfekte sjokoladekalender i fjor; fra Jentene på tunet.
Venter på at de skal legge ut kalenderen for bestilling.#27

Myria sa for siden:

Takk for tips. Den høres veldig lovende ut. :jupp:


#28

Blå sa for siden:

Mye forskjellig. Det var ulik te hver dag, så man fikk prøvd veldig mange typer. Ikke alt jeg likte like godt, men nok til at jeg fant noen nye yndlingstyper. Det er løs te i små bokser. Så heldig for meg at jeg har en tekanne som er ment til løs te.#30

Lorien sa for siden:

Noen som har tips til ferdigkalendere til en på 14 og ei på 12? Hadde pakkekalender i fjor, men kjenner ikke at jeg har det i meg i år.


#31

Høns sa for siden:

Anbefaler:

  • Kaffekalender fra Kaffebox
  • No7-kalender fra Boots
  • Rituals

#32

-ea- sa for siden:

Har te fra denne enda...
Tar gjerne imot tips til hvordan resirkulere de fine små boksene til ny kalender i år (eller til noe helt annet).


#33

Myria sa for siden:

Kan noen av disse passe?
Flere å velge mellom (ikke alle som har kommet på plass for i år) og for noen typer kalendere er det også flere valgmuligheter videre (f.eks. kan man velge både alder og kjønn under ungdomskalenderen slik at innholdet blir ulikt).


#34

IOA sa for siden:

Jeg har hatt L'occitaine noen år, den billigste (eller minst dyre). Den er fin, men lik hvert år, så jeg har heller lyst på en annen i år.


#35

Elise sa for siden:

Jeg lagde perfekt julekalender til meg selv i fjor. Kjøpte en pose Twist, plukket ut de som ikke er gode, og ba ungene fordele resten i små-esker nummerert med 1-24, som jeg har spart fra en tidligere kjøpt kalender.


#36

IOA sa for siden:

Genialt! Den skal jeg kopiere, bare med noe annet enn twist.


#37

GinaK sa for siden:

Jeg har kjøpt Babor sin i mange år. Har også kjøpt en påskekalender fra samme eller hva man skal kalle det. En kur kan det vel kalles.
Synes det er skikkelig luksus med de oljene/serumspipettene. Jeg er en gjerrigknark så jeg deler de på to kvelder, evt morgen og kveld så jeg pleier å begynne når jeg kjøper de. Sånn litt uti november. Da holder de til julaften sånn cirka. Det er mye i flaskene så det holder fint til 2 ganger.

I fjor kjøpte jeg også en kaffekalender, kapsler til Nespressomaskinen. Helt ok.
Kjøpte en til mamma også, for kapselmaskinen som hun har. Hun likte det veldig godt.
Skal sjekke opp kalender fra No7 , Lyko og Lookfantastic.
Takk for tips. :)


#38

Tjorven sa for siden:

Snuppa fikk fra Rituals i fjor og BodyShop året før det. Hun har vært veldig fornøyd med det. De koster litt, men det er jo forbruksvarer de uansett ville fått, så jeg synes det er til å leve med.

Knerten velger sjokoladekalender hvert år.


#39

GinaK sa for siden:

Jeg tittet litt på Essie sin i fjor, lurte på å kjøpe til stedatter men så kokte det bort. Den så fin ut med brukbare farger.


#40

Jålebeinet sa for siden:

Den til Essie i fjor hadde mange flotte farger.


#41

millact sa for siden:

Hvilken likte hun best?


#42

Filifjonka sa for siden:

Jeg hadde lookfantastic sin i fjor og syntes det var veldig gøy, min første kalender siden tidlig barndom. Endel fine produkter og mye for pengene, men også endel som jeg fortsatt ikke har brukt. Skal jo godt gjøres å få alt til å passe alle i en sånn kalender, jeg har ikke både rynker og kviser ihvertfall. :)

Men jeg syns det lyste litt opp i en kjedelig pandemidesember å åpne de små skuffene, så jeg tror jeg vil ha en kalender i år også. Og jeg liker kosmetikksjangeren. Ser at både Lancome og Armani og flere hadde kalendere i fjor, så jeg får følge med om noe fristende dukker opp.

Ser Glossybox har også, men det er helt uaktuelt å kjøpe på grunn av blogger-markedsføringen. Rituals og Bodyshop har for mye lukt.


#43

Anne C sa for siden:

Jeg har hatt Rituals sin kalender tre år på rad, og jeg liker den veldig godt. Jeg bruker opp nesten alt i løpet av et år.#45

Millen sa for siden:

Jeg hadde sikkert trengt prosecco kalender eller noe sånt.... :sparke:


#46

Agent Scully sa for siden:

Jeg likte godt nespresso sin. Bortsett fra de dagene som kom med decaf :skuffet:


#47

IzziCreo sa for siden:

Jeg bytter på tekalender fra Perch's og Kusmi :hjerter: Te drikker jeg litervis av, så det er liksom safe. Jeg spiser verken godteri, drikker kaffe, strikker eller bruker masser av skjønnhetsprodukter, så jeg har liksom ikke funnet noe annet som kan fange min interesse.#49

Chablis sa for siden:

Har hatt rituals og Kicks sine, likt rituals best. Lyst å prøve lookfantastic sin i år.
#52

liefje sa for siden:

Jeg fikk den tekalenderen fra Pukka i fjor. Den kan jeg avbefale. Det var nesten ingen av te-ene jeg syntes var noe gode. Om du liker Pukka-te, er det kanskje noe annet, men jeg fant ut at jeg ikke gjorde det.


#53

IzziCreo sa for siden:

Nei, verken Pukka eller The London Tea Company er noe å trakte etter hvis man er te-elsker :niks:


#54

Anne C sa for siden:

Hva må man velge da?


#55

m^2 sa for siden:

Gubben har fått (hjemmelagd) juleølkalender flere år på rad, og har fortsatt kjøleskapet i boden full av juleøl han ikke har drukket enda. Så i år lot jeg meg inspirere av denne tråden til å kjøpe Chilikalender hos Coolstuff til han! Da kan han spise chili OG drikke øl, vinn vinn.
Til meg kjøpte jeg den søte Rituals-kalenderen med lys :hjerter:

Jeg pleier alltid å være så seint ute at slikt er utsolgt innen jeg kommer meg så langt så denne tråden var midt i blink!

Lillegutt har litt «en, to, mange, alle»-tilnærming til åpning julekalendre :knegg: Men han skal få den hjemmelagde filtkalenderen fra Panduro med nisser på som jeg lagde da han var liten, med badekuler + stæsj fra Lush, div lipglosser, dusjsåper fra Body shop, og et par dyre deodoranter med god lukt. Han elsker ting med forskjellige lukter :)


#56

Stellebord sa for siden:

A.C. Perch’s kanskje?


#57

Blå sa for siden:

Perch er, som sagt, veldig bra.


#58

Stellebord sa for siden:

Vi pleier å kjøpe den fra Kaffebox, den anbefales veldig!


#59

IzziCreo sa for siden:

Jeg liker godt både A.C Perch sin og Kusmi Tea sin. Perch får du kjøpt i butikken i Kvadraturen eller på nettsiden. Kusmi hos www. kaffemesteren.no (men kan hentes på kontoret i Klingenberggaten hvis man er i byen).


#60

Charlie sa for siden:

Barnet til en venn lagde te-kalender til henne. Det var en litt annen innfallsvinkel - brukte teer de hadde (og likte), tok av den etiketten på tråden og satte på en nummerlapp. Dvs. kalenderen lå i «dagens te» og ikke i teer man ikke hadde prøvd, før. Var hyggelig at barnet hadde lagd den også, naturligvis.


#61

Arran sa for siden:

Og dette får jeg vite nå? :eek: Her er Bülow-kalenderen allerede i hus etter at jeg gikk på en smell og ikke fikk tak i i fjor.


#62

Charlie sa for siden:

Bülowkalenderen kan bli en hyggelig gave til noen? :knegg:


#63

GinaK sa for siden:

Eller ha to. :D Du og mannen kan jo bytte annenhver dag? :riktig:
Jeg har blitt fristet i å prøve Tekalender så skal prøve enten Perch eller Kusmi sin. Får se hva jeg får tak i. Og Babor sin.


#64

Syrinx sa for siden:

Det er jo ikke slik at Bülow sin er ekkel den heller. Men, etter min smak, bedre lakris i Ramlösa sin, samt rause porsjoner.


#65

polarjenta sa for siden:

Nå har jeg bestilt den, håper jeg syns den er like bra som du.:jupp:


#66

Syrinx sa for siden:

Nå kjenner jeg presset her. :humre:

Og så ekstra gøy, da. Når alle ukene er åpnet så sitter man igjen med et puslespill.


#67

Madicken sa for siden:

Legger på litt ekstra press ved å si at jeg også har bestilt denne (på din anbefaling), i tillegg til gode, gamle Bülow. Man får uansett aldri nok lakris. :nemlig:


#68

Syrinx sa for siden:

Tror egentlig dere kommet til å elske meg herfra til evigheten. :danse2:

Og helt sant, det blir aldri nok lakris i livet.


#69

trøtt sa for siden:

Jeg legger også ekstra press, bestilte den i dag jeg og. Håper jeg blir mer fornøyd med den enn jeg var med bülow sin.


#70

Wix sa for siden:

Jeg legger også på press. De burde betale deg for reklamen! :D


#71

Syrinx sa for siden:

Angrer på at jeg har bestilt selv, skulle så helt klart fått gratis kalender for reklamen ja. :knegg: (Jeg har kjøpt to forresten, så slipper jeg å være misunnelig på mannen. Det var jeg hver førjulsdag i fjor.)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.