Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Infrarød sauna - noen med erfaring?

#1

Storm sa for siden:

Ja, overskriften sier vel det meste, har noen erfaringer med infrarød sauna? Jeg er en frossenpinn, spesielt på vinteren, og har en del vondt i rygg og nakke. Bruker derfor badekar en del. Kom over dette, og ser jo egentlig veldig bra ut.#3

Polyanna sa for siden:

Jeg har litt sånn lyst på badstu, så henger i tråden. (Men har lyst på så mye rart, og jeg kan altså ikke bruke en mill på alle disse innfallene mine. :knegg: )


#4

Syrinx sa for siden:

Min bror hadde en slik i sin byleilighet. Jeg kan opplyse om at den er en like god bod som en ergometersykkel er perfekt klesstativ. :plystre:


#5

Tallulah sa for siden:

Altså, jeg kan ikke noe for det, men jeg ler og ler av bildene i denne nettbutikken.
www.radianthealth.no/produkt/infrarod-sauna-basic/

Men jeg kjenner to som har sånne. De er ganske fornøyde, i tillegg til at de underholder vennegjengen med å legge ut bilder av seg selv med saunaen påkledt.


#6

Drømmedama sa for siden:

Har nå prøvd, og det var helt greit. Ble likevel ikke frelst asså. Jeg liker varme bad. Elsker badekar, bader masse. Jeg liker visst å puste inn varm badstuluft, IR-badstu funker jo fordi man svetter, men gir ikke samme opplevelsen.
Vi vurderte IR i et nytt hus, men ville ikke flytte likevel, nå bygger vi hytte på fjellet og der skal vi ha "vanlig" badstu. Hvis det ikke hadde vært et alternativ med vanlig, av praktiske eller økonomiske årsaker, hadde jeg nok vurdert infrarød. Som en helt grei nummer to.


#7

Storm sa for siden:

:knegg: Fordelen er at den kan brettes sammen da, og ikke trenger å stå fremme som klesstativ. Og enig også i at det ser idiotisk ut. Men vanlig badstu er uaktuelt, så om det funker like bra så er det interessant.

Gjorde et søk på finn.no for å se om jeg fant mange (lite) brukte, det gjorde jeg ikke og kan jo tyde på at det kanskje ikke er så mange som har bomkjøpt det.


#8

Syrinx sa for siden:

Åh, nå ser jeg. Den som er linket til lengre oppe her er noe helt annet enn hva lillebror hadde. Det var et lite hus rett og slett. Med ledlys og infrarød varme og styr.


#9

liefje sa for siden:

Kan melde om at også vanlig badstu fungerer utmerket som oppbevaring for skittentøy, klær som skal til resirkulering, fjernarkiv for kjoler etc. :plystre:


#10

Storm sa for siden:

Ja, det er noe sånt som Tallulah viste det evt ville vært. Først sett for min del i høstens episode 2 av Synnøve rydder opp, der Linn Skåber får en sånn til Linn-caven sin. :knegg:


#11

GydaG sa for siden:

For meg var det ikke i nærheten av hva jeg er på jakt etter med badstu. Rett og slett totalt ubrukelig. I følge eieren av den jeg prøvde virket den akkurat som den skulle også, vi var der inne sammen. Så ikke vet jeg.


#12

Karamell sa for siden:

Jeg har vært i sånn på SPA og frøs! Hadde badet først. Ja, ikke i sånn "skopose", men i sånt hus de hadde inne på Spaet. :knegg:


#13

Che sa for siden:

Vi har en sånn. Eller…mannen har en sånn. Han bruker den mye. Liker den veldig godt. Enkelt, rett og slett (vår kan legges sammen, men det er mest for transport, tenker jeg. Står nede i en bod.


#14

Storm sa for siden:

Nå bestilte jeg et elektrisk varmeteppe og håper at det gjør susen i vinter. :D


#15

sindrome sa for siden:

Det finnes vel IR-poser som man også kan kjøpe, som du kan ligge i på senga og kan brette bort. Jeg synes IR-badstu var veldig behagelig og oppvarmende da jeg forsøkte det på spahotell. Jeg hater badstuluft.


#16

Storm sa for siden:

IR-poser ja! Interessant. Jeg liker heller ikke badstu, men det er fordi man må puste inn lufta også. Selve varmen er jo digg (en stund).


#17

Storm sa for siden:

Nå fikk jeg opp annonse for infrarødt saunateppe, det ser superdigg ut. Og det må jo være mer behagelig å kunne ligge enn å sitte på en liten krakk. Men prisen var stiv da, 5500 kr. Så nå prøver jeg varmeteppet jeg har bestilt fra Enklere Liv først.Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.