Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Garasjelås, elektronisk, app, etc.

#1

Polyanna sa for siden:

Jeg tenker å sette på en elektrisk garasjeportåpner på den gamle porten vår, hvis det går, men prøver å finne ut av åpning. Jeg vil helst ha en som kan åpnes både med en "dings" som kan henge på knippet, og med app på mobilen (sånn at man evnt kan sette sykler der, for eksempel, og ungdommene kan åpne den uten å hente dings inne).

Noen som har tips til løsning?

Har sett på en åpner a la denne:

portspesialisten.com/fjernkontroll/liftmaster-lm75evk-garasjeportapner/?gclid=Cj0KCQjw4eaJBhDMARIsANhrQAC-F0CYhJxF61hpdmWf6NssHyy5cb5z3oB8UAy4f7tRwhJ596ONsf4aAg0VEALw_wcB


#2

Frøy sa for siden:

Vi har dingser i bilene, men for sykler så har vi et kodepanel som henger på garasjen, tast i riktig kode og porten åpner seg. Selv om app på mobilen også hadde vært smart.


#3

Polyanna sa for siden:

Kodepanel kunne sikkert også fungert fint. Husker du leverandør?


#4

Frøy sa for siden:

Edlandsporten, ser at de nå har kommet med andre løsninger også, blant annet fingeravtrykksleser.


#5

Storm sa for siden:

Denne er det jeg har (i hvert fall ser bryterne helt like ut). Men har ikke app som kan åpne da, det høres jo genialt ut. Virker langt mer mekanisk enn som så.


#6

meisje sa for siden:

Vi har en sånn liftmaster (sikkert en annen modell, vår er 10 år gammel) For å åpne har vi 4 fjernkontroller til å henge på nøkkelknippet, og en kodeboks på utsiden der man taster inn en kode. I tilegg har vi en åpne boks ved sidedøren og en ved siden av porten. De 2 som er på innsiden trenger man ikke kode for å bruke. Det som er vedt å merke seg er hvilken portåpner naboen har, sjekk at de fjernkontrollene dere velger har mer enn 1 frekvens for å unngå krøll med naboen. Vi har ikke trådløst nett i garasjen, men det avhenger jo av garasjens plassering i forhold til router. Så sikkert derfor app ikke er blitt så vanlig enda.


#7

Polyanna sa for siden:

Godt poeng det med nett. Vår står akkurat i grensen for så langt som nettet går.


#8

Palmen sa for siden:

Men altså, om app ikke finnes — her har du jo en genial forretningsidé!!!
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.