Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Shoppe klær til tenåring i Oslo

#1

zinatara sa for siden:

Vi skal til Oslo på onsdag og har 2-3 timer til shopping. Min 16 år gamle datter vil ha noen klær, men er usikker på hvor det er bra å dra dersom vi vil se ting som ikke nødvendigvis er de store kjedene som finnes i hele landet. Og uten at det er et veldig høyt prisnivå. Kule t-skjorter hadde vært noe.

Noen tips?


#2

Camomilla sa for siden:

Både Fru Lyng på Steen og Strøm og Follestad i Kongensgate har til den aldersgruppen.
Prisene er dog høyere enn i kjedebutikkene.
Fru Lyng har både Levis, Tommy Hilfiger, Gant og Polo.


#3

Teflona sa for siden:

Zara finnes jo ikke overalt?


#4

IzziCreo sa for siden:

Zara er greia og det hotteste etter hva jeg har skjønt. Evt Monki. Weekday?


#5

Storm sa for siden:

Brandy Melville er jo veldig populært da. Vær forberedt på kø, og til info er det one size, så det passer ikke alle.


#6

zinatara sa for siden:

Zara og Monki var lurt, det har vi ikke her og hun likte godt Monki når vi var i Bergen i sommer.


#7

zinatara sa for siden:

Hun er typen som foretrekker løse bukser og oversized t-skjorter for tida, så mulig one-size ikke er noe for henne. Men skal sjekke det ut på nettet.


#8

Kaprifol sa for siden:

Urban på Oslo city kanskje?


#9

-ea- sa for siden:

De kule bruktbutikkene på Grünerløkka, i Markveien tror jeg det heter.


#10

millact sa for siden:

Stemmer for Monki.


#11

Gaia sa for siden:

Hvilken del av Oslo er dere i?

De har Zara, Junkyard, Weekday og Monki på Karl Johan.

Weekday har de også på Grunerløkka (Thorvald Meyers gate), og i Markveien og Thorvald Meyers gate finner du mange kule småbutikker og flere bruktbutikker, hvis hun liker å handle second hand.


#12

zinatara sa for siden:

Vi skal til og fra Gardermoen - Oslo S og så har vi en time på Ullevål. Ellers er vi ganske fri til å ta trikken eller t-banen dit vi vil så lenge vi rekker flyet om kvelden. Men vi må en tur på outland.


#13

Charlie sa for siden:

+1 på Gaias forslag på Karl Johan. Brandy Melville er pop i noen miljøer og uglesett i andre (pga arbeidsmiljø og kvinnesyn), så sjekk med aktuell ungdom. Teens’a her er glad i second hand, der er det nok mye bedre utvalg i Oslo.


#14

Tjorven sa for siden:

Snuppa var shopping-guide for et tilreisende FP-barn i fjor sommer. De hadde vært på kjedebutikker på Oslo City først og deretter på alle retro-butikkene på Nedre Grünerløkka etterpå. Det sistnevnte hadde visst vært mest vellykket.


#15

veobra sa for siden:

Dere har fått med dere at Outland har flyttet? Det er ikke veldig langt unna hvis dere går til den gamle butikken. De holder til Grensen 5 nå.


#16

Millen sa for siden:

Her i huset bruket 15-åring
pappas og mammas t shorter, hhv dressmann og kappahl. Joggebuksene til pappa fra Dresmann og jeans fra Zalando. Ikke mye til hjelp. Bor i Oslo


#17

zinatara sa for siden:

Hun er glad i skjorter, så å se i manneavdelinger var kanskje ikke så dumt.


#18

My sa for siden:

Den tilreisende FP-mammaen bekrefter dette :nikker: (selv om det eneste som ble kjøpt tror jeg var en enkel hvit Nike-t-skjorte, men det gøye er jo å gå og kikke, selv om man ikke ender opp med å kjøpe).

I år var også Zara veldig stas, både i Oslo og Kristiansand, siden vi heller ikke har det her. Hadde en tidligere, men den ble lagt ned mens hun enda brukte barnestørrelser. Noe annet som slo an i sommer var Chosen. De har ganske enkle, basic plagg, mye t-skjorter og hettegensere, ensfarget eller med diskret logo, i god kvalitet, og hvert plagg du kjøper sikrer mat til et underernært barn i en uke. Særlig det siste appellerte til 16-åringen. Der kjøpte hun seg en hettegenser, som hun elsker og bruker hele tiden. Det var på Sørlandssenteret, men de har visst butikk i Oslo også. chosen.no/

Lillesøster som liker oversized t-skjorter og løse bukser og den slags finner mest av det hun liker på Monki og Junkyard.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.