Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvor kan man se dokumentaren One day in America?

#1

Hyacinth sa for siden:

Ja, det lurer jeg på i dag.



#3

Pelen sa for siden:

Jeg prøvde nå og set inngikk ikke i vår Viaplay-pakke, men jeg fant den der.



#5

Hyacinth sa for siden:

Det er noe av det jævligste jeg har sett. Jeg har sett én episode, og det gjorde fysisk vondt. Men jeg skal se resten. Bare ikke i dag.


#6

Stompa sa for siden:

Går på National Geographic også.


#7

Hyacinth sa for siden:

Ja, det er de som har laget den.


#8

Stompa sa for siden:

Jeg mente som i at den går akkurat nå, i skrivende øyeblikk.


#9

Hyacinth sa for siden:

Ah! Sorry! :knegg:


#10

C3PO sa for siden:

Den går der nå, jeg så at de skulle vise episode 3 eller noe i dag. Kanskje kan man finne eldre episoder på Teliaplay?


#11

Millen sa for siden:

Jeg husker den dagen veldig godt og kjenner jeg er usikker om jeg vil se den. Men har lagt den til på lista hos Viaplay.


#12

Stompa sa for siden:

Jeg har sett hele. Jeg er nok et avstumpet, tomt skall av et menneske, for jeg syntes ikke den var vanskelig å se i det hele tatt. Interessant, veldig bra, men helt uproblematisk for meg. (På selve dagen var jeg ikke uberørt, altså, der jeg satt på dagligstua på barsel med fem dager gamle tvillinger og så på tv og lurte på hva slags verden jeg hadde født dem til.)


#13

liefje sa for siden:

Har sett hele. Fantastisk, grusom og absolutt uforglemmelig å høre de ulike historiene.


#14

Fjols sa for siden:

Ser den nå. Husker også dagen godt.

God dokuserie.


#15

Hyacinth sa for siden:

Har sett flere episoder og det oppleves ikke like fælt som den første. Altså, det gjør inntrykk fordi det var helt grusomt, og det er jo ingen fiksjon. Men jeg påvirkes ikke på samme måte som jeg nevnte tidligere. Den er veldig interresant og tankevekkende. Og det er rørende fortellinger om omsorg blant fremmede.


#16

millact sa for siden:

Har ikke Viaplay, så får ikke sett den, men skal se de som ligger på Netflix. Husker dagen svært godt. Jeg hadde flyttet hjem til Norge 2 mnd tidligere (fra rett utenfor Manhattan). En kollega hadde broren sin i det ene tårnet hvor han jobbet og vi fra kontoret hadde vært på kontoret der flere ganger da vi jobbet mye med dem. Noen av dem kom seg ut i tide, men ikke broren til min kollega.


#17

Pelen sa for siden:

Jeg var samme med en høygravid venninne den ettermiddagen/kvelden. Hennes mann var på reise. Hennes søster bodde da på Manhattan. Det tok mange timer før vi fikk kontakt med søsteren vis Mail og vi kunne berolige oss med at hun levde. Det gikk ikke å komme frempå telefonen. Venninnen overnattet hos oss for å slippe å være alene.

Ser serien nå.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.